Пиріг з листкового бездріжджового тіста в домашніх умовах
Швидкий спосіб порадувати домашніх смачним пирогом до чаю – приготувати його з листкового тіста. Оцініть простий рецепт цікавого десерту, який точно не залишиться непоміченим.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Тісто листкове бездріжджове – 250 гр.
- Борошно – 1 ст. л.
- Цукор тростинний – 2 ч. л.
- Кориця – 1 ч. л.
- Яблуко – 1 шт.
- Банан – 1 шт.
Процес приготування:
1. Підготуємо потрібну кількість всіх інгредієнтів.
2. Листкове бездріжджове тісто заздалегідь розморожуємо.
3. Промиваємо і очищаємо від шкірки яблука. Нарізаємо їх невеликими кубиками. Також чинимо і з бананом.
4. Засипаємо фрукти корицею і тростинним цукром. Розмішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
5. Готове до роботи розкачуємо тісто так, щоб одна його половина містилася на деко. Викладаємо начинку.
6. Другою половиною тіста закриваємо першу частину. Щільно притискаємо краю.
7. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
8. Рум’яний пиріг з листкового тіста готовий. Подавайте до столу!