Макарони в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Спагетті в мультиварці у вершковому соусі

Спагетті в мультиварці у вершковому соусі готуються зовсім не складно. Страва виглядає презентабельно і підходить не тільки щодня, але і для зустрічі гостей. Вершки і ароматний бекон роблять смак частування багатим і незабутнім.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 1

Склад:

  • Бекон – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля зелена – 2-3 стебла.
  • Сир твердий – 40 гр.
  • Олія соняшникова – 1 ч. л.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Спагетті – 150 гр.
  • Вершки 15% – 70 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник сушений – 2-3 щіпки.
  • Окріп – 500-700 мл

Процес приготування:

Крок 1. Складаємо зазначені продукти в одному місці.

Крок 2. Включивши прилад, натискаємо на кнопку «Варка» або «Суп». Наливаємо 500-700 мл окропу. Активуємо таймер на 15 хвилин. Опускаємо спагетті в киплячу воду і готуємо 8 хвилин.

Крок 3. Бекон нарізаємо кубиками, дрібно натираємо сир.

Крок 4. Об’єднуємо вершки з сиром і жовтком.

Крок 5. Розтираємо компоненти, солимо і перчимо. Приправляємо сухим часником. Перемішуємо до однорідного стану.

Крок 6. Відварені спагетті проціджуємо. Обполіскуємо каструльку і витираємо. Відправляємо бекон і наливаємо трохи олії, обсмажуємо, переключивши прилад в режим «Смаження». Готуємо 5 хвилин.

Крок 7. Як тільки бекон підрум’яниться, закидаємо макарони.

Крок 8. Виливаємо соус. Добре перемішавши, прогріваємо пару хвилин.

Крок 9. Апетитне блюдо сервіруємо порційно, притрусивши січеною зеленню!

Крок 10. Кличемо гостей трапезувати.

Крок 11. Ніхто не встоїть, гарантую! Приємного апетиту!