Макарони в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони з грибами в мультиварці

Макарони з грибами в мультиварці – рецепт, який зможе повторити навіть початківець кулінар. Гриби кожен використовує різні. Все залежить від уподобань. Непередаваний аромат перетворює доступні інгредієнти в гастрономічний шедевр. І все це не вдарить по кишені, особливо якщо у вас є власні заготовки з грибів.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Гриби – 250 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Макарони – 250 гр.
  • Гаряча вода – 700 мл
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Склавши інгредієнти, включаємо в мережу агрегат. Наливаємо олію, включивши функцію «Смаження». Очищену цибулину нарізаємо кубиками. Вивантажуємо і пасеруємо до прозорості.

Крок 2. Попередньо очищені і промиті гриби ріжемо. У мене була заготівля зі смажених лісових грибів. Але підійдуть і магазинні печериці. Відправляємо до цибулі.

Крок 3. Пасеруємо 5 хвилин.

Крок 4. Засипаємо макарони. Підійдуть ріжки, спіральки, черепашки, спагетті. Вермішель використовувати не раджу, вона готується швидко і є побоювання, що страва перетвориться на кашу.

Крок 5. Присмачую спеціями. Доливаємо гарячу воду. Перемикаємо мультиварку в режим «Гасіння» на півгодини. Закривши кришку, готуємо, поки не прозвучить сигнал.

Крок 6. Після оповіщення відкриваємо помічницю.

Крок 7. Розподіляємо частування по тарілках. Посипаємо листочками зелені і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!