Макарони з грибами в мультиварці
Макарони з грибами в мультиварці – рецепт, який зможе повторити навіть початківець кулінар. Гриби кожен використовує різні. Все залежить від уподобань. Непередаваний аромат перетворює доступні інгредієнти в гастрономічний шедевр. І все це не вдарить по кишені, особливо якщо у вас є власні заготовки з грибів.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 4
Склад:
- Гриби – 250 гр.
- Сіль – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Макарони – 250 гр.
- Гаряча вода – 700 мл
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Склавши інгредієнти, включаємо в мережу агрегат. Наливаємо олію, включивши функцію «Смаження». Очищену цибулину нарізаємо кубиками. Вивантажуємо і пасеруємо до прозорості.
Крок 2. Попередньо очищені і промиті гриби ріжемо. У мене була заготівля зі смажених лісових грибів. Але підійдуть і магазинні печериці. Відправляємо до цибулі.
Крок 3. Пасеруємо 5 хвилин.
Крок 4. Засипаємо макарони. Підійдуть ріжки, спіральки, черепашки, спагетті. Вермішель використовувати не раджу, вона готується швидко і є побоювання, що страва перетвориться на кашу.
Крок 5. Присмачую спеціями. Доливаємо гарячу воду. Перемикаємо мультиварку в режим «Гасіння» на півгодини. Закривши кришку, готуємо, поки не прозвучить сигнал.
Крок 6. Після оповіщення відкриваємо помічницю.
Крок 7. Розподіляємо частування по тарілках. Посипаємо листочками зелені і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!