Макарони в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони в мультиварці з м’ясом

Макарони в мультиварці з м’ясом представляють собою повноцінний ситний прийом їжі. Замість свинини можна використовувати інше м’ясо – пісне або пожирніше. Приготування не обтяжить своєю процесом навіть самих зайнятих. Приготування в мультиварці не вимагає постійного контролю.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Склад:

  • Свинина – 350 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Макарони – 450 гр.
  • Вода – 750 мл
  • Приправа – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промивши м’ясо і просушивши, нарізаємо середніми шматочками. Вивантажуємо в чашу і активуємо режим «Випічка», запускаємо таймер на 20 хвилин.

Крок 2. Очищаємо цибулю, моркву і солодкий перець. Нарізує овочі кубиками або смужками, вивантажуємо до протушеної свинині. Продовжуємо обжарку ще 10 хвилин. Овочевий набір можна спокійно адаптувати під себе, додавши томати, кабачки або баклажани.

Крок 3. Вивантажуємо макарони. Можна використовувати різні види. Дрібну павутинку краще не брати. Інакше страва перетвориться на кашу.

Крок 4. Перемішавши, солимо і вливаємо окріп. Рівень рідини не повинен перевищувати вміст.

Крок 5. Перемикаємо агрегат в режим «Плов», готуємо з закритою кришкою. Після сигналу відкриваємо і перевіряємо готовність.

Крок 6. Розклавши на порції, приступаємо до поїдання. Приємного апетиту!