Макарони в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони з овочами в мультиварці

Макарони з овочами в мультиварці підходять для всіх, хто не любить морочитися над приготуванням їжі. Овочевий набор може бути самим різним. Додаючи новий інгредієнт, страва набуває нові фарби і кожен раз може бути різним за смаком.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Фарш курячий – 350 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Помідори – 1 шт.
  • Макарони – 200 гр.
  • Вода – 2-2,5 склянки
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очистивши цибулю, дрібно нарізаємо. Морква позбавляємо від шкірки і грубо натираємо. У ємність мультиварки наливаємо олію і вивантажуємо нарізку.

Крок 2. Включивши режим «Смаження» або «Випічка», пасеруємо до м’якості. Моєму болгарський перець і томати, ріжемо кубиком, попередньо звільнивши від насіння і плодоніжок. З помідора знімаємо шкірку, обдавши овоч окропом. Відправляємо до обжарке.

Крок 3. Обсмаживши 5 хвилин, кладемо фарш (можна взяти м’ясний або змішаний) і рубаний часник. Солимо і приправляємо спеціями за смаком. Для тих, хто не їсть м’ясні напівфабрикати, можна обійтися без фаршу.

Крок 4. Готуємо, перемішуючи, поки фарш не стане світлим.

Крок 5. Далі додаємо макарони. Використовуємо ріжки, черепашки, спіральки.

Крок 6. Доливаємо окріп. Рідина повинна трохи прикривати макарони. Переводимо прилад в режим «Макарони» або «Гасіння». Час в програму закладається за замовчуванням. Закриваємо і готуємо до звукового оповіщення.

Крок 7. По закінченні процесу відкриваємо мультиварку, акуратно перемішуємо. Посипаємо рубаною зеленню.

Крок 8. Готуємо і їмо. Приємного апетиту!