Макарони в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони з куркою в мультиварці

Макарони з куркою в мультиварці володіють чудовим смаком та незабутнім запахом. Страва підходить для ситного обіду або вечері. Вершки додають курці соковитість і ніжність. Повноцінне блюдо виглядає гідно не тільки в якості повсякденного меню, але і підійде для особливої події.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 1 год 00 хв.

Порції – 4

Склад:

  • куряче Філе – 600 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Сир – 100 гр.
  • Томати – 2 шт.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Макаронні вироби – 300 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Базилік – 5 гілочок.
  • Зелень – для прикраси.
  • Вершки 20% – 200 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 600 мл

Процес приготування:

Крок 1. У каструльку приладу вливаємо 600 мілілітрів води. Запускаємо прилад в режимі «Варка» і засипаємо макаронні вироби. Прикривши кришку, натискаємо «Старт». Після сигналу проціджуємо, солимо і присмачую вершковим маслом. Відставляємо в сторону.

Крок 2. Підготовлене філе дрібно ріжемо.

Крок 3. Запускаємо режим «Смаження». Наливаємо олію і готуємо курку 10 хвилин, не забуваючи помішувати.

Крок 4. Тим часом промиті помідори ріжемо кубиком. Обполіскуємо базилік і обриваємо листочки.

Крок 5. Повертаємо макарони в чашу.

Крок 6. Вивантажуємо томати.

Крок 7. Подрібнивши, закидаємо базилік.

Крок 8. Об’єднуємо вершки з яйцями. Солимо і перчимо. Вершки використовуємо будь-якої жирності. 10% цілком підійдуть.

Крок 9. Збовтавши, додаємо крупно тертий сир.

Крок 10. Доводимо до однорідності.

Крок 11. Відправляємо заливку до вмісту мультиварки. Розмішуємо.

Крок 12. Переводимо прилад в режим «Випічка». Закриваємо і запускаємо таймер на півгодини. Після звукового сигналу відкриваємо, готуємо страву і присипаємо тертим сиром. Прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту!