Макарони з куркою в мультиварці
Макарони з куркою в мультиварці володіють чудовим смаком та незабутнім запахом. Страва підходить для ситного обіду або вечері. Вершки додають курці соковитість і ніжність. Повноцінне блюдо виглядає гідно не тільки в якості повсякденного меню, але і підійде для особливої події.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 1 год 00 хв.
Порції – 4
Склад:
- куряче Філе – 600 гр.
- Сіль – за смаком.
- Сир – 100 гр.
- Томати – 2 шт.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Макаронні вироби – 300 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Базилік – 5 гілочок.
- Зелень – для прикраси.
- Вершки 20% – 200 мл
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 600 мл
Процес приготування:
Крок 1. У каструльку приладу вливаємо 600 мілілітрів води. Запускаємо прилад в режимі «Варка» і засипаємо макаронні вироби. Прикривши кришку, натискаємо «Старт». Після сигналу проціджуємо, солимо і присмачую вершковим маслом. Відставляємо в сторону.
Крок 2. Підготовлене філе дрібно ріжемо.
Крок 3. Запускаємо режим «Смаження». Наливаємо олію і готуємо курку 10 хвилин, не забуваючи помішувати.
Крок 4. Тим часом промиті помідори ріжемо кубиком. Обполіскуємо базилік і обриваємо листочки.
Крок 5. Повертаємо макарони в чашу.
Крок 6. Вивантажуємо томати.
Крок 7. Подрібнивши, закидаємо базилік.
Крок 8. Об’єднуємо вершки з яйцями. Солимо і перчимо. Вершки використовуємо будь-якої жирності. 10% цілком підійдуть.
Крок 9. Збовтавши, додаємо крупно тертий сир.
Крок 10. Доводимо до однорідності.
Крок 11. Відправляємо заливку до вмісту мультиварки. Розмішуємо.
Крок 12. Переводимо прилад в режим «Випічка». Закриваємо і запускаємо таймер на півгодини. Після звукового сигналу відкриваємо, готуємо страву і присипаємо тертим сиром. Прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту!