Макарони з тушонкою в мультиварці
Макарони з тушонкою в мультиварці готуються просто і добре насичують. Для страви підходить будь тушонка. Я зазвичай використовую продукт домашнього приготування або магазинну хорошої якості. Мінімум інгредієнтів доставлять максимум задоволень і не потрібно постійно контролювати процес.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2
Склад:
- Тушонка – 250 гр.
- Сіль – за смаком.
- Макарони – 300 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо якісну тушонку і макарони твердих сортів.
Крок 2. У ємність мультиварки вивантажуємо тушонку. Я беру власного приготування. Це може бути м’ясо або птах.
Крок 3. Закладаємо макаронні вироби. Різновид не має значення.
Крок 4. Заливаємо гарячою водою на 1 сантиметр вище вмісту.
Крок 5. Закриваємо агрегат і запускаємо в режимі «Гасіння» на 40 хвилин. Якщо макарони дрібні, достатньо 15 хвилин.
Крок 6. Після звукового сигналу відкриваємо прилад. Страва виглядає апетитно, а макарони залишаються в цілому стані.
Крок 7. Перемішавши, сервіруємо і кличемо домашніх обідати. Приємного апетиту!