Малосольні огірки гарячим розсолом – 6 рецептів хрумких огірків швидкого приготування з покроковими фото

Малосольні огірки гарячим способом у каструлі

Малосольні огірки гарячим способом у каструлі просаливаются за добу. Завдяки використанню хрону, огірочки виходять хрусткими і надзвичайно смачними. Впоратися з рецептом зможе навіть дитина. Кількість зелені і листя кожен визначає самостійно. Обов’язково приготуйте!

Час готування – 1 добу. 2 ч. 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8

Склад:

  • Огірки – скільки буде потрібно.
  • Листя хрону – за смаком.
  • Корінь хрону – за смаком.
  • Перець гострий – за смаком.
  • Кріп – за смаком.
  • Часник – за смаком.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

Крок 1. Сполоснувши огірки, кладемо їх у таз з холодною водою. Потрібно витримати кілька годин. Ця процедура дозволяє залишатися закуски твердої і хрусткою.

Крок 2. Очищаємо корінь хрону і часник, промиваємо гострий перець. Спеції ділимо на сегменти.

Крок 3. Промиваємо кріп і листя хрону. Дно ємності застеляємо, як показано на фото і додаємо гострі спеції.

Крок 4. Формуємо шар з огірочків і прикриваємо зеленню та спеціями.

Крок 5. Таким чином, заповнюємо ємність. Кип’ятимо воду і розчиняємо у ній велику сіль. Гарячу заливку виливаємо в ємність.

Крок 6. Рідина повинна покривати вміст. Зверху прикриваємо листами хрону. Витримуємо добу, не прибираючи в холод.

Крок 7. Перед подачею охолоджуємо закуску. Приємного апетиту!