Малосольні огірки гарячим способом у каструлі
Малосольні огірки гарячим способом у каструлі просаливаются за добу. Завдяки використанню хрону, огірочки виходять хрусткими і надзвичайно смачними. Впоратися з рецептом зможе навіть дитина. Кількість зелені і листя кожен визначає самостійно. Обов’язково приготуйте!
Час готування – 1 добу. 2 ч. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 8
Склад:
- Огірки – скільки буде потрібно.
- Листя хрону – за смаком.
- Корінь хрону – за смаком.
- Перець гострий – за смаком.
- Кріп – за смаком.
- Часник – за смаком.
- Сіль – 2 ст. л.
- Вода – 1 л
Процес приготування:
Крок 1. Сполоснувши огірки, кладемо їх у таз з холодною водою. Потрібно витримати кілька годин. Ця процедура дозволяє залишатися закуски твердої і хрусткою.
Крок 2. Очищаємо корінь хрону і часник, промиваємо гострий перець. Спеції ділимо на сегменти.
Крок 3. Промиваємо кріп і листя хрону. Дно ємності застеляємо, як показано на фото і додаємо гострі спеції.
Крок 4. Формуємо шар з огірочків і прикриваємо зеленню та спеціями.
Крок 5. Таким чином, заповнюємо ємність. Кип’ятимо воду і розчиняємо у ній велику сіль. Гарячу заливку виливаємо в ємність.
Крок 6. Рідина повинна покривати вміст. Зверху прикриваємо листами хрону. Витримуємо добу, не прибираючи в холод.
Крок 7. Перед подачею охолоджуємо закуску. Приємного апетиту!