Манник класичний – 10 покрокових приготування рецептів з фото

Як приготувати манник на молоці?

Легка та ніжна випічка для тих, хто не любить довго возитися з тестом. Процес дуже простий: змішали інгредієнти, виклали тісто у форму та поставили в духовку. За кілька хвилин у вас на столі буде рум’яний пиріг.

Час приготування: 90 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Молоко – 1 ст.
  • Манна крупа – 1 ст.
  • Цукор – 1 ст.
  • Борошно – 1 ст.
  • Олія – ​​20 мл.
  • Олія вершкове – 20 гр.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.
  • Розпушувач для тесту – 1 год.

Процес приготування:

1. Яйця збийте із цукром. Потім додайте у збиту масу олію та ванільний цукор.

2. Молоко підігрійте до 33-36 градусів, далі додайте вершкове масло|мастило| і перемішайте ці інгредієнти. Змішайте молочну та яєчну масу.

3. Всипте манку в миску і перемішайте масу до однорідного стану. Дайте тесту постояти 20-30 хвилин.

4. Борошно змішайте з розпушувачем для тіста і просійте цю суміш прямо в миску з|із| тестом, перемішайте.

5. Форму для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть тісто. Духовку розігрійте до 180 градусів.

6. Поставте форму в духовку, запікайте манник 40-50 хвилин. Готовий пиріг остудіть і подавайте на стіл.

Смачного!