Як приготувати манник на молоці?
Легка та ніжна випічка для тих, хто не любить довго возитися з тестом. Процес дуже простий: змішали інгредієнти, виклали тісто у форму та поставили в духовку. За кілька хвилин у вас на столі буде рум’яний пиріг.
Час приготування: 90 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 3 шт.
 - Молоко – 1 ст.
 - Манна крупа – 1 ст.
 - Цукор – 1 ст.
 - Борошно – 1 ст.
 - Олія – 20 мл.
 - Олія вершкове – 20 гр.
 - Цукор ванільний – 1 пакетик.
 - Розпушувач для тесту – 1 год.
 
Процес приготування:
1. Яйця збийте із цукром. Потім додайте у збиту масу олію та ванільний цукор.

2. Молоко підігрійте до 33-36 градусів, далі додайте вершкове масло|мастило| і перемішайте ці інгредієнти. Змішайте молочну та яєчну масу.

3. Всипте манку в миску і перемішайте масу до однорідного стану. Дайте тесту постояти 20-30 хвилин.

4. Борошно змішайте з розпушувачем для тіста і просійте цю суміш прямо в миску з|із| тестом, перемішайте.

5. Форму для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть тісто. Духовку розігрійте до 180 градусів.

6. Поставте форму в духовку, запікайте манник 40-50 хвилин. Готовий пиріг остудіть і подавайте на стіл.

Смачного!












