Класичний рецепт шоколадного лепешняку з какао
Какао додасть вашому маннику чудовий шоколадний аромат і зробить його смак оксамитовим. Ще гарячим посипте його цукровою пудрою або змастіть улюбленим джемом – у вас вийде просто чудовий десерт.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 10.
Інгредієнти:
- Кефір – 500 мл
- Крупа манна – 2 ст.
- Какао – 3 ст. л.
- Цукор – 1 склянка
- Яйця курячі – 2 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Цукор ванільний – 2 пакетика.
- Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
- цукрова Пудра – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Всі сухі інгредієнти: манку, цукор, какао, ванільний цукор і розпушувач, пересипте в окрему ємність, перемішайте.
2. Далі змішайте сухі інгредієнти з кефіром, добре перемішайте, щоб не залишилося грудок.
3. Яйця збийте в окремій мисці, потім додайте збиту масу в тісто, перемішайте.
4. В кінці додайте в тісто рослинне масло, перемішайте. Форму для випічки також змастіть рослинним маслом і викладіть в неї тісто.
5. Духовку розігрійте до 200 градусів, запікайте манник 35-50 хвилин. Перевіряйте готовність випічки дерев’яною шпажкою. Гарячий манник посипте цукровою пудрою.
Приємного апетиту!