Манник класичний – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Класичний рецепт шоколадного лепешняку з какао

Какао додасть вашому маннику чудовий шоколадний аромат і зробить його смак оксамитовим. Ще гарячим посипте його цукровою пудрою або змастіть улюбленим джемом – у вас вийде просто чудовий десерт.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 10.

Інгредієнти:

  • Кефір – 500 мл
  • Крупа манна – 2 ст.
  • Какао – 3 ст. л.
  • Цукор – 1 склянка
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Цукор ванільний – 2 пакетика.
  • Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
  • цукрова Пудра – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Всі сухі інгредієнти: манку, цукор, какао, ванільний цукор і розпушувач, пересипте в окрему ємність, перемішайте.

2. Далі змішайте сухі інгредієнти з кефіром, добре перемішайте, щоб не залишилося грудок.

3. Яйця збийте в окремій мисці, потім додайте збиту масу в тісто, перемішайте.

4. В кінці додайте в тісто рослинне масло, перемішайте. Форму для випічки також змастіть рослинним маслом і викладіть в неї тісто.

5. Духовку розігрійте до 200 градусів, запікайте манник 35-50 хвилин. Перевіряйте готовність випічки дерев’яною шпажкою. Гарячий манник посипте цукровою пудрою.

Приємного апетиту!