Марокканські млинці – 5 рецептів млинців на манці з покроковими фото

Марокканські млинці — це чудове частування, яке може бути і з солодкими наповнювачами і з солоними начинками. Рецепти в добірці зовсім нескладні. Для виконання млинців не потрібно мати марокканські коріння, європейське населення цілком впорається з приготуванням. Млинці – чудовий варіант для ситного сніданку. Пробуйте і вибирайте свій варіант!

Марокканські млинці на манці з дірочками

Марокканські млинці на манці з дірочками виглядають настільки чудово, що хочеться покуштувати частування як можна швидше. Привабливе страва відмінно підходить до сімейного або дружнього чаювання. Млинці зможе приготувати навіть господиня, яка не має досвіду в кулінарії.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Манна крупа 250 гр.
  • Вода тепла 500 мл
  • Борошно пшеничне 4 ст. л.
  • Сухі дріжджі 1 ч. л.
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Зберіть інгредієнти для апетитних млинців.
  2. У миску налийте теплу воду і розчиніть сухі дріжджі.
  3. Окремо змішайте просіяне борошно, сіль, цукровий пісок і манку.
  4. До сухих інгредієнтів вилийте рідину з дріжджами. Розмішайте.
  5. Насипте розпушувач.
  6. Оберніть харчовою плівкою. Нехай тісто підійде. 30 хвилин цілком повинно вистачити.
  7. За півгодини з’явиться піна.
  8. Розжарте сковорідку. Я беру з антипригарним покриттям. У центр вилийте тісто і печемо на середньому вогні.
  9. Перевертати млинці не потрібно. Марокканські млинці смажать тільки з одного боку. Коли утворюються дірочки, а тісто повністю пропечеться, зніміть млинець і викладіть на тарілку.
  10. Таким чином, спечіть всі млинці.
  11. Марокканські млинці за бажанням полийте медом. Пригощайте близьких. Приємного апетиту!

Марокканські млинці на молоці

Марокканські млинці на молоці виходять незвичайно смачними. Любителі домашньої випічки з радістю візьмуть участь у дегустації смачних млинців. Манна крупа надає ніжну текстуру частування. Смачний сніданок неодмінно підніме настрій всім, хто покуштує марокканських млинців.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Манна крупа – 125 гр.
  • Вода тепла – 300 мл
  • Молоко тепле – 300 мл
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Дріжджі сухі – 1 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Мед – за бажанням.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор-пісок – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть інгредієнти для найніжніших млинців.

Крок 2. У чашку влийте тепле молоко і теплу воду, розчиніть сухі дріжджі. Розбийте яйце. Розколотіть. Підсолити, подсахарите. Всипте манку. Розмішайте.

Крок 3. Введіть просіяне борошно разом з розпушувачем. Розмішайте. Прикрийте серветкою або харчовою плівкою. Нехай тісто підійде, а манка розбухне. 30-60 хвилин цілком повинно вистачити. Все залежить від якості використовуваних дріжджів.

Крок 4. Коли тісто підійде, розжарте сковорідку. Я беру з антипригарним покриттям. У центр вилийте тісто, розподіливши по всій поверхні, і печіть на середній конфорці.

Крок 5. Коли утворюються дірочки, а тісто повністю пропечеться, переверніть і печіть 10-15 секунд, щоб лише схопилося тісто. Не пересушите. Текстура повинна залишатися м’якою.

Крок 6. Зніміть млинець і викладіть на тарілку. Таким чином, спечіть всі млинці, поки не закінчиться тісто.

Крок 7. Марокканські млинці за бажанням полийте медом або посипте цукром. Подавайте з фруктами і ягодами або використовуйте будь-які наповнювачі у відповідності зі своїми вподобаннями. Кличте друзів скуштувати смачних млинців. Приємного апетиту!

Млинці марокканські на воді

Млинці марокканські на воді – надзвичайно смачне ласощі, яке по плечу кожному. Бюджетне ласощі приготує будь, не докладаючи величезних зусиль. Смачне частування можуть дозволити собі абсолютно все. Якщо ви віддаєте перевагу товсті млинці, то цей рецепт те, що вам потрібно!

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5

Склад:

  • Манна крупа – 250 гр.
  • Вода тепла – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 80 гр.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 8 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.

Для подачі:

  • Мед рідкий – 80 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У чашу блендера влийте теплу воду. Підсолити, подсахарите. Всипте манку, просіяне борошно, сухі дріжджі.

Крок 2. Увімкніть прилад і ретельно розмішайте.

Крок 3. Введіть розпушувач. Розмішайте.

Крок 4. Прикрийте серветкою або харчовою плівкою. Нехай тісто підійде, а манка розбухне. 30 хвилин цілком достатньо. Все залежить від якості використовуваних дріжджів.

Крок 5. Рідкий мед і вершкове масло змішайте і розпустіть на водяній бані до однорідності.

Крок 6. Коли тісто підійде, розжарте сковорідку. Я беру з антипригарним покриттям. У центр вилийте тісто і печемо на середній конфорці.

Крок 7. Коли утворюються дірочки, тісто повністю пропечеться.

Крок 8. Не пересушите. Текстура повинна залишатися м’якою. Зніміть млинець і викладіть на тарілку. Таким чином, спечіть всі млинці, поки не закінчиться тісто.

Крок 9. Марокканські млинці за бажанням подавайте з ароматним соусом або використовуйте будь-які наповнювачі у відповідності зі своїми вподобаннями. Кличте рідних і близьких покуштувати домашньої випічки. Приємного апетиту!

Марокканські млинці з начинкою

Марокканські млинці являє собою дивовижне ситна страва, яке моментально зникає зі столу. Млинці з начинкою нагадують пиріжки, але не прості, а з оригінальною подачею. Гості завжди в захваті від чудового частування. Приготування нітрохи не складніше традиційних млинців, різниця лише в часі.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Ряжанка – 2 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сіль – щіпка.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.

Начинка:

  • Шлуночки курячі – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль адигейська – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У чашу влийте теплу ряжанку і підігріту воду.

Крок 2. Вбийте яйця. Розколотіть. Посоліть, поцукруйте. Розмішайте.

Крок 3. Введіть просіяне борошно разом з розпушувачем. Розмішайте. Прикрийте серветкою або харчовою плівкою. Нехай тісто підходить.

Крок 4. Курячі шлунки промийте і зваріть. Зварені шлуночки остудіть і пропустіть через м’ясорубку. Замість шлуночків можна використовувати й інші субпродукти, м’ясо або птицю. Начинка залежить від фантазії і наявності запасів.

Крок 5. Перекручені шлуночки підсмажте на олії без запаху.

Крок 6. Очищений цибулю і моркву довільно нарубаєте. Зелень промийте і поріжте. Овочі та зелень відправте в сковорідку, готуйте до м’якості овочів. Посоліть.

Крок 7. Прожарити сковорідку. Краще взяти з антипригарним покриттям. У центр налийте тісто і печемо на середній конфорці.

Крок 8. Коли з’являться дірочки, тісто повністю пропечеться. Зніміть млинець і викладіть на поверхню.

Крок 9. У центр млинця викладіть начинку.

Крок 10. Руками закріпіть краю, як продемонстровано.

Крок 11. Вийде трикутник. Таким чином, поступите з усім тестом і начинкою. Кличте рідних і близьких скуштувати цікаву закуску. Приємного апетиту!

Марокканські млинці «Багрир» з медом

Марокканські млинці «Багрир» з медом – шикарне ласощі для ласунів. Дивовижна випічка підкорить вас раз і назавжди. Приготувавши одного разу пишні млинці, ви не зможете обділити себе цим задоволенням ніколи. Ніжні млинці тануть у роті. Діти в захваті. Нехай процес довше, ніж для традиційних млинців. Але, повірте, це того варто!

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Манна крупа – 1,5 склянки
  • Вода тепла – 2 склянки
  • Борошно пшеничне – 0,5 склянки
  • Дріжджі сухі – 0,5 ч. л.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сіль – щіпка.
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Мед – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть інгредієнти для чарівного ласощі.

Крок 2. У чашку налийте теплу воду, розчиніть сухі дріжджі. Розбийте яйце. Розколотіть. Посоліть. Всипте манку. Розмішайте. Введіть просіяне борошно разом з розпушувачем. Розмішайте. Прикрийте. Нехай тісто підійде, а манка розбухне. 30-60 хвилин цілком повинно вистачити. Все залежить від якості використовуваних дріжджів.

Крок 3. Коли тісто підійде, розжарте сковорідку. Я беру з антипригарним покриттям.

Крок 4. У центр вилийте тісто, розподіливши по всій поверхні.

Крок 5. Печіть на середній конфорці. Для зручності використовуйте дві сковороди. Так виходить економніше за часом.

Крок 6. Коли утворюються дірочки, а тісто повністю пропечеться, знімайте. Не пересушите. Текстура повинна залишатися м’якою. Зніміть млинець і викладіть на тарілку.

Крок 7. Рідкий мед і масло розтопити в мікрохвильовці і змішати до однорідності.

Крок 8. Млинці промажте соусом. Так використовуйте все тісто, не забуваючи кожен млинець промащувати соусом.

Крок 9. Млинці поверніть трубочками. Полийте соусом, що залишився.

Крок 10. Кличте рідних і близьких покуштувати домашньої випічки. Якщо ви не любите мед, промажте млинці розтопленим маслом і посипте цукром або полийте улюбленим сиропом.

Крок 11. Приємного апетиту!