Хрусткі шматочки капусти в маринаді з олією і часником
Надайте маринованої капусти особливий аромат і пікантний смак. Приготуйте частування з додаванням часнику. Таку закуску можна подавати до сімейного обіду або вечері разом із основними стравами.
Час приготування: 3 години 30 хвилин
Час приготування: 3 години
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1 кг
- Морква – 1 шт.
- Часник – 5 зубчиків.
- Вода – 3 склянки
- Сіль – 2 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
1. Вибираємо відповідний качан капусти і промиваємо під проточною водою. Далі овоч поділяємо на невеликі квадратні шматки.
2. Часник очищаємо від лушпиння, після чого розрізаємо на невеликі частини.
3. Звільняємо від шкірки морква, пропускаємо її через велику або середню терку.
4. Кип’ятимо необхідну кількість води з сіллю і цукром. Після розчинення сухих інгредієнтів вливаємо сюди рослинне масло.
5. Переливаємо гарячу рідину в овочеву масу. Старанно перемішуємо продукти і наполягаємо при кімнатній температурі 2-3 години. Далі частування готове до подачі!