Мариновані кабачки швидкого приготування – 8 рецептів в сирому вигляді без загортання з покроковими фото

Хрусткі мариновані кабачки з медом швидкого приготування

Закуска з кабачків приготована за цим рецептом, вже дуже нагадує мариновані гриби і миттєво розлітається зі столу. Відмінно доповнює будь-які м’ясні страви, а також прекрасно поєднується з молодим відварною картоплею.

Час готування – 3 ч. 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Кабачки – 1 кг
  • Мед (рідкий) – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Оцет винний – 3 ст. л.
  • Базилік фіолетовий – 1 пучок.
  • Петрушка – ½ пучка.

Процес приготування:

1. Основний інгредієнт – кабачки ретельно вимиваємо й обсушуємо. Обрізаємо хвостики з двох сторін.

2. Кожен овоч нарізаємо максимально тонкими слайсами за допомогою овочечистки, присипаємо сіллю і залишаємо на 20-30 хвилин для того, щоб смужки пустили сік.

3. В піалі готуємо заливку – з’єднуємо рідкий мед, пару ложок винного оцту і перемішуємо.

4. Петрушку і базилік подрібнюємо, часник пропускаємо через часникодавку і відправляємо до медового маринаду.

5. Кабачки злегка віджимаємо і заливаємо ароматною заливкою – гарненько розмішуємо і ставимо мінімум на 3 години в холодильник просочуватися.

Приємного апетиту!