Мастава з куркою
Мастава з куркою готується в кілька разів швидше, ніж подібні супи, приготовані на основі баранини або яловичини, також перша страва виходить набагато менш калорійним і жирним. Тому цей рецепт сподобається тим, хто любить традиційні і неважкі супчики!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Вода – 2,5 л
- Філе куряче – 400 гр.
- Цибулина – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Рис – 100 гр.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком процесу, очищаємо овочі і нарізаємо їх разом з курячим філе невеликими кубиками. Паралельно кип’ятимо воду.
Крок 2. У сковороду наливаємо олію і прогріваємо, починаємо обсмажувати курку разом з овочами.
Крок 3. Смажимо інгредієнти на сильному полум’я 2-3 хвилини, приправляємо зеленню і сіллю.
Крок 4. Через кілька хвилин, присмачую вміст вогнетривкої посуду пастою з перетертих томатів.
Крок 5. Викладаємо складу в каструльку, слідом всипаємо рис.
Крок 6. Компоненти ретельно перемішуємо і через 3-4 хвилини заливаємо окропом, варимо протягом 20 хвилин.
Крок 7. Розливаємо наваристий супчик по піалах і дегустуємо. Приємного апетиту!