Млинці без яєць – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Овочеві млинці з кабачків без яєць

Овочеві млинці – відмінне рішення для легкого обіду або вечері. Найкраще для приготування такої страви підходять кабачки. За бажанням ви можете додати в тісто різноманітну зелень або часник, це зробить смак страви більш яскравим.

Час готування: 75 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Кабачки – 500 гр.
  • Борошно – 100 гр.
  • Пластівці вівсяні – 0,5 склянки
  • Йогурт натуральний – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Кабачки вимити, натерти на крупній тертці і відіжміть сік руками, потім перекладіть кабачкову масу на сито і залиште на 20 хвилин.

2. Вівсяні пластівці подрібніть в кавомолці. Додати до кабачків подрібнені пластівці і борошно, перемішайте. В кінці додайте йогурт, перемішайте.

3. Сковороду з антипригарним покриттям змастіть рослинною олією.

4. Викладайте по столовій ложці тесту на сковороду і смажте млинці з обох сторін по 2 хвилини до появи рум’яної скоринки.

5. Потім млинчики викладіть на деко і запікайте в духовці при 190 градусах 15 хвилин.

6. Подавайте кабачкові млинці зі сметаною.

Приємного апетиту!