Овочеві млинці з кабачків без яєць
Овочеві млинці – відмінне рішення для легкого обіду або вечері. Найкраще для приготування такої страви підходять кабачки. За бажанням ви можете додати в тісто різноманітну зелень або часник, це зробить смак страви більш яскравим.
Час готування: 75 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Кабачки – 500 гр.
- Борошно – 100 гр.
- Пластівці вівсяні – 0,5 склянки
- Йогурт натуральний – 3 ст. л.
- Масло рослинне – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Кабачки вимити, натерти на крупній тертці і відіжміть сік руками, потім перекладіть кабачкову масу на сито і залиште на 20 хвилин.
2. Вівсяні пластівці подрібніть в кавомолці. Додати до кабачків подрібнені пластівці і борошно, перемішайте. В кінці додайте йогурт, перемішайте.
3. Сковороду з антипригарним покриттям змастіть рослинною олією.
4. Викладайте по столовій ложці тесту на сковороду і смажте млинці з обох сторін по 2 хвилини до появи рум’яної скоринки.
5. Потім млинчики викладіть на деко і запікайте в духовці при 190 градусах 15 хвилин.
6. Подавайте кабачкові млинці зі сметаною.
Приємного апетиту!