Тонкі мереживні млинці на 500 мл з окропом
Борошняні млинці – популярна страва у багатьох сім’ях. Приготуйте їх можна за особливим рецептом – на 500 мл молока з додаванням окропу. Продукт виходить ніжним і тонким. Його можна використовувати в якості основи для поживних закусок.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Борошно – 200 гр.
- Молоко – 500 мл
- Вода – 120 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 30 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
1. Молоко кімнатної температури вливаємо у велику миску. Сюди ж розбиваємо куряче яйце, додаємо рослинне масло, сіль і цукор. Розмішуємо до однорідної суміші.
2. Сюди ж просіваємо і борошно. Обережно вимішуємо продукти, щоб зникли всі грудочки.
3. Вливаємо в тісто крутий окріп. Збиваємо масу до гладкого стану протягом 1-2 хвилин.
4. Ставимо нагріватися сковороду на плиту. Обмазуємо її шматком вершкового масла і вливаємо тісто. Смажимо продукт до рум’яного візерунка з кожної зі сторін.
5. Домашні млинці з ефектним мереживним візерунком готові. Подавайте частування до столу!