Покроковий рецепт приготування морквяного торта з сирним кремом чіз
Ніжний і повітряний морквяний торт виходить з додаванням крем-чизай. Такий десерт порадує не тільки своїм особливим смаком, але і яскравим зовнішнім виглядом. Подавайте до столу разом з чашкою гарячого чаю.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Морква – 250 гр.
- Борошно – 200 гр.
- Цукор – 5 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Кориця мелена – 1 ч. л.
- Горіхи – за смаком.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Для крему:
- сирний Сир вершковий – 200 гр.
- Вершки – 150 гр.
- цукрова Пудра – 3 ст. л.
Для прикраси:
- Горіхи – 100 гр.
- Крем – за смаком.
Процес приготування:
1. Яйця збиваємо з цукром і рослинним маслом. Збиваємо масу до отримання пишної густої піни.
2. Подрібнюємо жменю горіхів. Додаємо продукт в повітряну масу.
3. Дрібно натираємо моркву і також кладемо її в загальну тарілку.
4. Викладаємо просіяне борошно, мелену корицю і розпушувач. Вимішуємо вміст до однорідності.
5. Перелити тісто у форму для випікання. Готуємо близько 40 хвилин при температурі 180 градусів.
6. Готовий продукт остуджуємо і поділяємо на два рівних бісквіта.
7. Для крем-чизай з’єднуємо сир з цукровою пудрою. Збиваємо продукти близько 1 хвилини.
8. Окремо збиваємо вершки до густоти.
9. З’єднуємо обидві маси. Розмішуємо вміст ложкою або лопаткою.
10. Рясно промазуємо морквяні коржі крем-чізом. Формуємо торт.
11. Всю заготовку також обмазуємо кремом.
12. Прикрашаємо десерт подрібненими горіхами і кремом.
13. Охолоджуємо морквяний торт в холодильнику, після ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!