Морквяний торт класичний – 11 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Покроковий рецепт приготування морквяного торта з сирним кремом чіз

Ніжний і повітряний морквяний торт виходить з додаванням крем-чизай. Такий десерт порадує не тільки своїм особливим смаком, але і яскравим зовнішнім виглядом. Подавайте до столу разом з чашкою гарячого чаю.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Морква – 250 гр.
  • Борошно – 200 гр.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Кориця мелена – 1 ч. л.
  • Горіхи – за смаком.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:

  • сирний Сир вершковий – 200 гр.
  • Вершки – 150 гр.
  • цукрова Пудра – 3 ст. л.

Для прикраси:

  • Горіхи – 100 гр.
  • Крем – за смаком.

Процес приготування:

1. Яйця збиваємо з цукром і рослинним маслом. Збиваємо масу до отримання пишної густої піни.

2. Подрібнюємо жменю горіхів. Додаємо продукт в повітряну масу.

3. Дрібно натираємо моркву і також кладемо її в загальну тарілку.

4. Викладаємо просіяне борошно, мелену корицю і розпушувач. Вимішуємо вміст до однорідності.

5. Перелити тісто у форму для випікання. Готуємо близько 40 хвилин при температурі 180 градусів.

6. Готовий продукт остуджуємо і поділяємо на два рівних бісквіта.

7. Для крем-чизай з’єднуємо сир з цукровою пудрою. Збиваємо продукти близько 1 хвилини.

8. Окремо збиваємо вершки до густоти.

9. З’єднуємо обидві маси. Розмішуємо вміст ложкою або лопаткою.

10. Рясно промазуємо морквяні коржі крем-чізом. Формуємо торт.

11. Всю заготовку також обмазуємо кремом.

12. Прикрашаємо десерт подрібненими горіхами і кремом.

13. Охолоджуємо морквяний торт в холодильнику, після ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!