ПП дієтичний морквяний торт без борошна і цукру
Домашній морквяний торт можна приготувати за облегченному дієтичного рецептом. Корисний та смачний десерт виходить низькокалорійним. Таке блюдо точно не зашкодить фігурі. Подавайте разом з чашкою чаю!
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Морква – 200 гр.
- Борошно вівсяна – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Замінник цукру – за смаком.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Для крему:
- кокосове Масло – 50 гр.
- Кероб – 1,5 ст. л.
- Молоко – 80 мл
Процес приготування:
1. Для тіста подрібнюємо очищену моркву. З’єднуємо її з курячими яйцями, вівсяним борошном, розпушувачем і замінником цукру.
2. Вимішуємо тісто до однорідного складу.
3. Переливаємо продукт в силіконову форму. Готуємо 25 хвилин в мультиварці або 35 в розігрітій до 180 градусів духовці.
4. Готовий морквяний корж акуратно витягаємо з форми і даємо йому повністю охолонути. Після розрізаємо на два рівних по товщині коржа.
5. Для крему на водяній бані тримаємо кокосове масло, молоко і кероб. Розмішуємо до густоти. Готовим продуктом змащуємо коржі і покриваємо поверхню торта. Готово, подавайте десерт до столу!