Морквяний торт класичний – 11 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

ПП дієтичний морквяний торт без борошна і цукру

Домашній морквяний торт можна приготувати за облегченному дієтичного рецептом. Корисний та смачний десерт виходить низькокалорійним. Таке блюдо точно не зашкодить фігурі. Подавайте разом з чашкою чаю!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Морква – 200 гр.
  • Борошно вівсяна – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Замінник цукру – за смаком.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:

  • кокосове Масло – 50 гр.
  • Кероб – 1,5 ст. л.
  • Молоко – 80 мл

Процес приготування:

1. Для тіста подрібнюємо очищену моркву. З’єднуємо її з курячими яйцями, вівсяним борошном, розпушувачем і замінником цукру.

2. Вимішуємо тісто до однорідного складу.

3. Переливаємо продукт в силіконову форму. Готуємо 25 хвилин в мультиварці або 35 в розігрітій до 180 градусів духовці.

4. Готовий морквяний корж акуратно витягаємо з форми і даємо йому повністю охолонути. Після розрізаємо на два рівних по товщині коржа.

5. Для крему на водяній бані тримаємо кокосове масло, молоко і кероб. Розмішуємо до густоти. Готовим продуктом змащуємо коржі і покриваємо поверхню торта. Готово, подавайте десерт до столу!