Морозиво з бананів і вершків
Морозиво з бананів і вершків – це ніжний десерт, який приємно здивує вас своєю кремовою текстурою і приємним ненав’язливим ароматом. Для більш гармонійного смаку в рецепті також використовується кислий сік лимона і зовсім трохи цукрової пудри. Обов’язково спробуйте!
Час готування – 5 ч. 10 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Вершки 10-20% – 100 мл
- Пудра цукрова – 1 ст. л.
- Сік лимона – 1 ст. л.
- Банани – 2 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Очищені банани розрізаємо на великі сегменти і повністю заморожуємо.
Крок 2. Тверді фрукти перекладаємо в чашу кухонного комбайна.
Крок 3. Перебиваємо до гладкої і однорідної маси.
Крок 4. Фруктовий склад присмачую кислим соком, вершками і пудрою з перемеленого цукрового піску – збиваємо ще трохи.
Крок 5. Повітряну масу викладаємо в піалу і переміщаємо в морозильну камеру ще на кілька годин.
Крок 6. У період заморозки, продукт періодично перемішуємо.
Крок 7. Подаємо морозиво в кульках, прикрасивши шоколадною стружкою і листочками свіжої м’яти. Приємного апетиту!