Морозиво з банана – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Морозиво з бананів і вершків

Морозиво з бананів і вершків – це ніжний десерт, який приємно здивує вас своєю кремовою текстурою і приємним ненав’язливим ароматом. Для більш гармонійного смаку в рецепті також використовується кислий сік лимона і зовсім трохи цукрової пудри. Обов’язково спробуйте!

Час готування – 5 ч. 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Вершки 10-20% – 100 мл
  • Пудра цукрова – 1 ст. л.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Банани – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Очищені банани розрізаємо на великі сегменти і повністю заморожуємо.

Крок 2. Тверді фрукти перекладаємо в чашу кухонного комбайна.

Крок 3. Перебиваємо до гладкої і однорідної маси.

Крок 4. Фруктовий склад присмачую кислим соком, вершками і пудрою з перемеленого цукрового піску – збиваємо ще трохи.

Крок 5. Повітряну масу викладаємо в піалу і переміщаємо в морозильну камеру ще на кілька годин.

Крок 6. У період заморозки, продукт періодично перемішуємо.

Крок 7. Подаємо морозиво в кульках, прикрасивши шоколадною стружкою і листочками свіжої м’яти. Приємного апетиту!