Мясо по-кремлівськи – 6 смачних рецептів з покроковими фото

М’ясо по-кремлівськи з картоплею

М’ясо по-кремлівськи з картоплею володіє неймовірно ніжною текстурою. Дивовижний смак страви виходить завдяки вершкового масла і часнику. Тривала термічна обробка не доставить незручностей. Не потрібно постійно стежити за процесом. Доповнити ситне блюдо можна легким салатом або улюбленої консервацією.

Час готування – 3 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Картопля – 700 гр.
  • Перець чорний мелений – ⅕ ч. л.
  • Часник – 2 голівки.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Петрушка – за смаком.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти.

Крок 2. Очищаємо часник. Яловичину зачищаємо від плівок і крупно рубаємо.

Крок 3. Промиваємо картоплю чистимо шкірку економкою. Ріжемо коренеплоди таким же розміром, як і м’ясо.

Крок 4. Беремо каструлю з товстим дном. Ріжемо вершкове масло кубиком і розподіляємо по дну.

Крок 5. Посоливши і поперчив м’ясо, розкладаємо його по маслу.

Крок 6. Присипаємо часником м’ясо. Чим більше часнику, тим смачніше результат. При бажанні додаємо цибулю.

Крок 7. Розподіляємо картоплю і посипаємо сіллю.

Крок 8. Помістивши посуд на плиту, включаємо газ.

Крок 9. Довівши до кипіння, мінімізуємо полум’я. Прикриваємо каструлю і тушкуємо 2,5-3 години.

Крок 10. Сервіруємо ситне блюдо. Прикрашаємо зеленню. В даному випадку петрушкою. На свій розсуд замінюємо кропом або зеленою цибулею.

Крок 11. М’ясо буде розвалюватися на волокна, а картопля збереже цілісність. Приємного апетиту!