М’ясо по-кремлівськи з картоплею
М’ясо по-кремлівськи з картоплею володіє неймовірно ніжною текстурою. Дивовижний смак страви виходить завдяки вершкового масла і часнику. Тривала термічна обробка не доставить незручностей. Не потрібно постійно стежити за процесом. Доповнити ситне блюдо можна легким салатом або улюбленої консервацією.
Час готування – 3 ч. 00 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 гр.
- Картопля – 700 гр.
- Перець чорний мелений – ⅕ ч. л.
- Часник – 2 голівки.
- Сіль – ½ ч. л.
- Петрушка – за смаком.
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти.
Крок 2. Очищаємо часник. Яловичину зачищаємо від плівок і крупно рубаємо.
Крок 3. Промиваємо картоплю чистимо шкірку економкою. Ріжемо коренеплоди таким же розміром, як і м’ясо.
Крок 4. Беремо каструлю з товстим дном. Ріжемо вершкове масло кубиком і розподіляємо по дну.
Крок 5. Посоливши і поперчив м’ясо, розкладаємо його по маслу.
Крок 6. Присипаємо часником м’ясо. Чим більше часнику, тим смачніше результат. При бажанні додаємо цибулю.
Крок 7. Розподіляємо картоплю і посипаємо сіллю.
Крок 8. Помістивши посуд на плиту, включаємо газ.
Крок 9. Довівши до кипіння, мінімізуємо полум’я. Прикриваємо каструлю і тушкуємо 2,5-3 години.
Крок 10. Сервіруємо ситне блюдо. Прикрашаємо зеленню. В даному випадку петрушкою. На свій розсуд замінюємо кропом або зеленою цибулею.
Крок 11. М’ясо буде розвалюватися на волокна, а картопля збереже цілісність. Приємного апетиту!