Навага на сковороді – 7 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Навага в томатному соусі на сковороді

Навага в томатному соусі на сковороді відрізняється неймовірною соковитістю і поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або вечері в колі родини. Обіцяємо, що ніхто не залишиться байдужим. Для приготування апетитною і смачної риби беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Навага – 1,5 кг
  • Помідори – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Сік лимонний – 1,5 ст. л.
  • Цукор – 1,5 ч. л.
  • Спеції для риби – на смак.
  • Петрушка – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо і промиваємо навагу, після нарізаємо її порційними шматками. Поливаємо їх лимонним соком, соєвим соусом і солимо за смаком.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого відтінку.

Крок 3. Додаємо до цибулі терту моркву. Обсмажуємо близько 4-5 хвилин.

Крок 4. Після додаємо подрібнені помідори, томатну пасту, цукор і спеції за смаком. Добре перемішуємо й даємо трохи прокипіти.

Крок 5. Занурюємо в соус рибні шматочки. Можна влити трохи води.

Крок 6. Після закипання тушкуємо частування 10 хвилин під кришкою. В кінці готування додаємо подрібнену зелень.

Крок 7. Навага в томатному соусі на сковороді готова. Подавайте до столу і швидше пробуйте!