Навага в томатному соусі на сковороді
Навага в томатному соусі на сковороді відрізняється неймовірною соковитістю і поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або вечері в колі родини. Обіцяємо, що ніхто не залишиться байдужим. Для приготування апетитною і смачної риби беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Навага – 1,5 кг
- Помідори – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Сік лимонний – 1,5 ст. л.
- Цукор – 1,5 ч. л.
- Спеції для риби – на смак.
- Петрушка – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо і промиваємо навагу, після нарізаємо її порційними шматками. Поливаємо їх лимонним соком, соєвим соусом і солимо за смаком.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого відтінку.
Крок 3. Додаємо до цибулі терту моркву. Обсмажуємо близько 4-5 хвилин.
Крок 4. Після додаємо подрібнені помідори, томатну пасту, цукор і спеції за смаком. Добре перемішуємо й даємо трохи прокипіти.
Крок 5. Занурюємо в соус рибні шматочки. Можна влити трохи води.
Крок 6. Після закипання тушкуємо частування 10 хвилин під кришкою. В кінці готування додаємо подрібнену зелень.
Крок 7. Навага в томатному соусі на сковороді готова. Подавайте до столу і швидше пробуйте!