Навага з майонезом в духовці
Навага з майонезом в духовці виглядає мега апетитною. Приготовлену таким чином рибу без проблем можна подати гостям. Морська риба не має запаху і дрібних кісточок. Ніжна риба сподобається вам, не сумнівайтеся. Смачно і без особливих труднощів можна зварганити чудовий вечеря!
Час готування – 1 ч. 10 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Навага – 2 шт.
- Часник – 1 головка.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Майонез – 100 мл
- Приправа для риби – щіпка.
- Кріп сушений – щіпка.
- Сіль адигейська – за смаком.
- Перець чилі мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Дістаньте навагу заздалегідь, щоб риба відтанула. Розріжте черевце і приберіть кишки. Обполосніть і приберіть вологу рушниками.
Крок 2. Обріжте хвіст.
Крок 3. Підготуйте спеції.
Крок 4. Тушки натріть адигейської сіллю, меленим перцем чилі і приправою для риби.
Крок 5. З лука приберіть верхній шар. Цибулини наріжте кільцями.
Крок 6. Цибуля складіть в миску налийте трохи води, додайте майонез, додати сушений кріп і перець чилі.
Крок 7. З часнику приберіть верхній шар.
Крок 8. Подрібніть часник і додайте до цибулі.
Крок 9. Розмішайте.
Крок 10. Рибу в спеціях складіть на алюмінієву фольгу для запікання.
Крок 11. Розподіліть ароматний цибулю.
Крок 12. Упакуйте у фольгу.
Крок 13. Згорток складіть у форму.
Крок 14. Прогрійте духовку, встановивши 200 градусів. Готуйте 20 хвилин.
Крок 15. Через деякий час виймаємо рибу з духовки і розкриваємо фольгу, ставимо в духовку ще на 15 хвилин. За цей час зайва волога випарується, а риба підрум’яниться.Крок 16. Навага збереже соковитість під цибулевої подушкою і залишиться ніжною.
Крок 17. Поки запікається риба, можна приготувати гарнір. У мене картопляне пюре.
Крок 18. Соковиту рибу викладіть на пюре.
Крок 19. Приємного апетиту!