Обліпиховий чай в ресторані
Обліпиховий чай в ресторані – це те, що вам обов’язково потрібно спробувати. Приготувати яскравий ароматний напій в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Обліпиха – 12 ст. л.
- Апельсин – 1 шт.
- М’ята – за смаком.
- Цукор – за смаком.
- Імбир – 20 гр.
- Окріп – 1 л
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо апельсин і розрізаємо його на невеликі шматочки.
Крок 2. Подрібнюємо попередньо промитий імбир.
Крок 3. Обриваємо листочки м’яти, промиваємо їх.
Крок 4. В банку або заварник викладаємо обліпиху, яку заздалегідь перебираємо і промиваємо.
Крок 5. Викладаємо шматочки апельсина.
Крок 6. Сюди ж відправляємо імбир.
Крок 7. Викладаємо підготовлену м’яту.
Крок 8. Всипаємо цукор за смаком.Крок 9. Заливаємо все це окропом.
Крок 10. Наполягаємо під кришкою близько 5-10 хвилин.
Крок 11. Обліпиховий чай в ресторані готовий. Пригощайтеся і насолоджуйтеся смаком!