Обліпиховий чай – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Обліпиховий чай в ресторані

Обліпиховий чай в ресторані – це те, що вам обов’язково потрібно спробувати. Приготувати яскравий ароматний напій в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Обліпиха – 12 ст. л.
  • Апельсин – 1 шт.
  • М’ята – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • Імбир – 20 гр.
  • Окріп – 1 л

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо апельсин і розрізаємо його на невеликі шматочки.

Крок 2. Подрібнюємо попередньо промитий імбир.

Крок 3. Обриваємо листочки м’яти, промиваємо їх.

Крок 4. В банку або заварник викладаємо обліпиху, яку заздалегідь перебираємо і промиваємо.

Крок 5. Викладаємо шматочки апельсина.

Крок 6. Сюди ж відправляємо імбир.

Крок 7. Викладаємо підготовлену м’яту.

Крок 8. Всипаємо цукор за смаком.Крок 9. Заливаємо все це окропом.

Крок 10. Наполягаємо під кришкою близько 5-10 хвилин.

Крок 11. Обліпиховий чай в ресторані готовий. Пригощайтеся і насолоджуйтеся смаком!