Обліпиховий чай з м’ятою
Обліпиховий чай з м’ятою порадує вас своїм дивовижним смаком і ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями. Для приготування яскравого ягідного чаю використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Обліпиха заморожена – 2,5 ст. ложки
- Мед рідкий – 1 ст. л.
- М’ята – 3 гр.
- Окріп – 800 мл
- Лимон – за смаком.
- Чай чорний листовий – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.
Крок 2. Листовий чай, промиті гілки м’яти і часточки лимона кладемо в заварювальний чайник.
Крок 3. Заливаємо продукти 800 мл окропу. Залишаємо настоюватися на 10-15 хвилин.
Крок 4. Відміряємо потрібну кількість обліпихи та рідкого меду.
Крок 5. Промиваємо ягоди, подрібнюємо їх і перемішуємо з рідким медом.
Крок 6. У настоявшийся чай перекладаємо суміш з обліпихи. Знову наполягаємо 10-15 хвилин.
Крок 7. Обліпиховий чай з м’ятою готовий. Розливайте по гурткам через дрібне сито і подавайте до столу!