Освіжаюча річна окрошка не кефірі з мінералкою
Літо – прекрасний час для смачною, освіжаючої окрошки. Пропонуємо вам спробувати оригінальний варіант цього супу на кефірі і мінералці. Окрошка вгамує одночасно і голод, і спрагу.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 12.
Інгредієнти:
- Картопля – 5-6 шт.
- Морква – 2 шт.
- Яйця курячі – 5 шт.
- Редис – 8 шт.
- Огірки – 4 шт.
- Ковбаса варена – 300 гр.
- Вода мінеральна – 1,5 л.
- Кефір – 2 л
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Картоплю і моркву відваріть в мундирі. Потім остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
2. Курячі яйця зваріть круто, остудіть їх, очистіть і наріжте кубиками.
3. Овочі помийте і також наріжте невеликими кубиками.
4. З ковбаси зніміть оболонку і дрібно наріжте її.
5. Перекладіть інгредієнти в каструлю, додайте сіль, охолоджений кефір і мінералку, перемішайте.
6. Зелень дрібно порубаєте ножем і додайте в окрошку, перемішайте і подавайте суп на стіл.
Приємного апетиту!