Окрошка – 10 смачних рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Освіжаюча річна окрошка не кефірі з мінералкою

Літо – прекрасний час для смачною, освіжаючої окрошки. Пропонуємо вам спробувати оригінальний варіант цього супу на кефірі і мінералці. Окрошка вгамує одночасно і голод, і спрагу.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 12.

Інгредієнти:

  • Картопля – 5-6 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Редис – 8 шт.
  • Огірки – 4 шт.
  • Ковбаса варена – 300 гр.
  • Вода мінеральна – 1,5 л.
  • Кефір – 2 л
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Картоплю і моркву відваріть в мундирі. Потім остудіть, очистіть і наріжте кубиками.

2. Курячі яйця зваріть круто, остудіть їх, очистіть і наріжте кубиками.

3. Овочі помийте і також наріжте невеликими кубиками.

4. З ковбаси зніміть оболонку і дрібно наріжте її.

5. Перекладіть інгредієнти в каструлю, додайте сіль, охолоджений кефір і мінералку, перемішайте.

6. Зелень дрібно порубаєте ножем і додайте в окрошку, перемішайте і подавайте суп на стіл.

Приємного апетиту!