Покроковий рецепт приготування оладок з гарбуза і яблук
Оладки можна віднести до десертних страв. Зазвичай їх подають до чаю з варенням або медом. Ми пропонуємо вам скуштувати неймовірно смачний і корисний варіант оладок з гарбуза і яблук.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 1-2.
Склад:
- Яблука – 200 гр.
 - Гарбуз – 300 гр.
 - Борошно – 200 гр.
 - Яйця – 2 шт.
 - Цукор – 2 ст. л.
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Процес приготування:
1. Гарбуз помийте, очистіть від шкірки і насіння, м’якоть натріть на крупній тертці.
2. З яблук також зріжте шкірку і видаліть насіння, натріть їх на тертці.
3. До яблук і гарбуза додайте цукор і яйця, добре перемішайте.
4. Потім всипте просіяне борошно, вимісити тісто.
5. Смажте оладки на розігрітій сковороді на середньому вогні з обох сторін.
6. Оладки з гарбуза і яблук можна подавати на стіл в гарячому і охолодженому вигляді.
Приємного апетиту!












