Омлет в мікрохвильовці – 8 рецептів пишного омлету з молоком з покроковими фото

Білковий омлет в мікрохвильовці

Білковий омлет в мікрохвильовці готують для дієтичного харчування, адже калорійність його невисока, але страва виходить смачним. Приготування просте: білки збиваються і змішуються з молоком, а мікрохвильова піч зробить омлет пишним. Більш яскравий смак омлету можна додати овочами, сиром або курячою грудкою.

Час готування: 6 хвилин.

Час приготування: 2 хвилини.

Порції: 1.

Склад:

  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко – 6 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для омлету яйця на п’ять хвилин помістити в морозилку, щоб охололи білки і добре взбились. Потім яйця акуратно розділити на жовтки і білки, помістити останні в посуд для мікрохвильової печі.

Крок 2. До білків додати трохи солі і міксером на максимальній швидкості збити в стійку піну.

Крок 3. В білкову масу тонким струменем налити молоко, додати будь-які приправи і ложкою швидко все перемішати.

Крок 4. Запекти омлет в мікрохвильовці на потужності 800Вт протягом 3-3,5 хвилин. Цю масу можна запекти порційно в гуртках.

Крок 5. Приготовлену в мікрохвильовці білковий омлет розкласти по тарілках, доповнити зеленню і сервірувати до столу. Приємного апетиту!