Омлет в мікрохвильовці – 8 рецептів пишного омлету з молоком з покроковими фото

Омлет з сиром і помідорами в мікрохвильовці

Омлет з сиром і помідорами в мікрохвильовці готують для швидкого сніданку або ситного перекусу. У цьому рецепті готуємо омлет на яйцях і молоці, крім помідора і сиру доповнимо його зеленим цибулею і скибочкою батона. Порція невелика і для чоловіка інгредієнти треба подвоїти.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 2 хвилини.

Порції: 1.

Склад:

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 30 мл
  • Сир – 70 гр.
  • Помідор – 70 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля зелена – 10 гр.
  • Масло вершкове – 1 ч. л.
  • Батон білий – 1 скибочка.

Процес приготування:

Крок 1. Згідно з рецептом, підготуйте всі інгредієнти для омлету.

Крок 2. В окремий посуд розбийте два яйця, насипте сіль з чорним перцем і перемішайте віночком до однорідного стану. Наріжте зелену цибулю і помідори. Сир подрібніть на тертці. Ці інгредієнти перекладіть в яєчно-молочну суміш і перемішайте ще раз.

Крок 3. Посуд для мікрохвильовки змастіть вершковим маслом. У неї перелийте омлетну суміш. Скибочку батона розламайте на шматочки і покладіть зверху омлету. Запечіть омлет на максимальній потужності, що зазвичай становить 800Вт, протягом 4 хвилин.

Крок 4. Приготовлену в мікрохвильовці омлет з сиром і помідорами ножем акуратно відокремте від краю посуду і сервіруйте до сніданку гарячим. Приємного апетиту!