Омлет з ковбасою і сиром на сковороді
Омлет з ковбасою і сиром на сковороді, як страва «на швидку руку», буде у вас смачним і ситним сніданком. У цьому рецепті готуємо омлет на суміші яєць з невеликою кількістю вершків, твердий сир і ковбасу для начинки вибираємо по особистому смаку. Загортаємо Начинку в омлет.
Час приготування: 15 хвилин.
Час приготування: 5 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Яйце – 4 шт.
- Вершки 10% – 50 мл
- Ковбаса варена – 200 гр.
- Сир твердий – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Рослинне масло – для смаження.
- Масло вершкове – 20 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Обрану варену ковбасу очистити від оболонки, наріжте невеликими кубиками і обсмажте до легкого рум’яного кольору на розігрітому рослинному маслі.
Крок 2. В окремій ємності збийте вінчиком до однорідної маси чотири яйця з вершками і додайте сіль з чорним перцем. Сковорідку для омлету розігрійте, змастіть вершковим маслом, вилийте половину омлетною маси і посмажте під прикритою кришкою пару хвилин на невеликому вогні.
Крок 3. На середину омлету покладіть половину обсмаженого ковбаси і посипте подрібненим на тертці сиром.
Крок 4. Краю омлету акуратно загорніть на начинку і потримайте його на вогні ще хвилину, щоб сир розплавився. Таким же чином приготуйте і другий омлет з другої половини інгредієнтів.
Крок 5. Приготовані на сковороді дві порції омлету з ковбасою і сиром перекладіть на тарілку швом донизу, доповніть зеленню зі свіжими овочами та сервіруйте до сніданку. Приємного апетиту!