Омлет з ковбасою – 8 рецептів на сковороді з покроковими фото

Омлет з ковбасою і сиром на сковороді

Омлет з ковбасою і сиром на сковороді, як страва «на швидку руку», буде у вас смачним і ситним сніданком. У цьому рецепті готуємо омлет на суміші яєць з невеликою кількістю вершків, твердий сир і ковбасу для начинки вибираємо по особистому смаку. Загортаємо Начинку в омлет.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 5 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Яйце – 4 шт.
  • Вершки 10% – 50 мл
  • Ковбаса варена – 200 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Рослинне масло – для смаження.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Обрану варену ковбасу очистити від оболонки, наріжте невеликими кубиками і обсмажте до легкого рум’яного кольору на розігрітому рослинному маслі.

Крок 2. В окремій ємності збийте вінчиком до однорідної маси чотири яйця з вершками і додайте сіль з чорним перцем. Сковорідку для омлету розігрійте, змастіть вершковим маслом, вилийте половину омлетною маси і посмажте під прикритою кришкою пару хвилин на невеликому вогні.

Крок 3. На середину омлету покладіть половину обсмаженого ковбаси і посипте подрібненим на тертці сиром.

Крок 4. Краю омлету акуратно загорніть на начинку і потримайте його на вогні ще хвилину, щоб сир розплавився. Таким же чином приготуйте і другий омлет з другої половини інгредієнтів.

Крок 5. Приготовані на сковороді дві порції омлету з ковбасою і сиром перекладіть на тарілку швом донизу, доповніть зеленню зі свіжими овочами та сервіруйте до сніданку. Приємного апетиту!