Омлет з лавашем і ковбасою
Омлет з лавашем і ковбасою буде у вас швидким і ситним варіантом сніданку, а своїм смаком він одночасно подібний піці і класичного омлету. Для страви підійдуть і залишки лаваша, адже цілі листи його не потрібні, а тільки шматочки. Інші інгредієнти омлету звичайні.
Час приготування: 25 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Яйце – 3 шт.
 - Вірменський лаваш – 100 гр.
 - Молоко – 50 мл
 - Ковбаса варена – 50 гр.
 - Сир – за смаком.
 - Зелень – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Відразу підготуйте, згідно з рецептом, всі інгредієнти для омлету.
Крок 2. Лаваш, краще трохи підсушений, наріжте невеликими шматочками або довгими смужками.
Крок 3. Наріжте невеликими кубиками варену ковбасу.
Крок 4. Сир подрібнити на крупній тертці.
Крок 5. В окремому посуді змішайте яйця з молоком. У цю масу перекладіть нарізку ковбаси, шматочки лаваша і натертий сир. Ложкою ці інгредієнти добре перемішайте.
Крок 6. Розігрійте суху сковорідку з антипригарним покриттям. У неї рівним шаром викладіть омлетну масу.
Крок 7. Прикрийте сковорідку кришкою. Омлет посипте дрібно нарізаною зеленню і смажте на невеликому вогні протягом 7-10 хвилин.
Крок 8. Приготований омлет з лавашем і ковбасою порційно наріжте, покладіть на тарілки і подавайте до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!












