Омлет на молоці з овочами в духовці
Омлет на молоці з овочами в духовці кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Готове блюдо вийде неймовірно корисним і цікавим за смаком. Обов’язково використовуйте перевірений покроковий рецепт і зробіть звичне меню. Порадуйте себе і близьких апетитним сніданком!
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт.
- Помідори – 250 гр.
- Кабачок – 250 гр.
- Молоко – 1 склянка
- Борошно – 1 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – 2 щіпки.
- Суміш перців – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 1,5 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Овочі попередньо промиваємо під водою.
Крок 2. Очищений кабачок тремо на крупній тертці. Викладаємо продукт у форму для запікання, попередньо змащену олією.
Крок 3. Ошпарюємо помідори очищаємо від шкірки. М’якоть ріжемо невеликими кубиками й викладаємо рівним шаром на тертий кабачок.
Крок 4. Доповнюємо овочі подрібненим часником.
Крок 5. У глибоку миску розбиваємо курячі яйця.
Крок 6. Збиваємо яйця віночком і доповнюємо отриману суміш борошном, сіллю і сумішшю мелених перців.
Крок 7. Вимішуємо вміст віночком і поступово вливаємо молоко. Отримуємо пишну і однорідну масу.
Крок 8. Заливаємо овочі у формі яєчної заготівлею.
Крок 9. Прибираємо наповнену форму в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо частування 20 хвилин до повної готовності.
Крок 10. Омлет на молоці з овочами в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!