Омлет з овочами – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Омлет на молоці з овочами в духовці

Омлет на молоці з овочами в духовці кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Готове блюдо вийде неймовірно корисним і цікавим за смаком. Обов’язково використовуйте перевірений покроковий рецепт і зробіть звичне меню. Порадуйте себе і близьких апетитним сніданком!

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яйце – 4 шт.
  • Помідори – 250 гр.
  • Кабачок – 250 гр.
  • Молоко – 1 склянка
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Суміш перців – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 1,5 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Овочі попередньо промиваємо під водою.

Крок 2. Очищений кабачок тремо на крупній тертці. Викладаємо продукт у форму для запікання, попередньо змащену олією.

Крок 3. Ошпарюємо помідори очищаємо від шкірки. М’якоть ріжемо невеликими кубиками й викладаємо рівним шаром на тертий кабачок.

Крок 4. Доповнюємо овочі подрібненим часником.

Крок 5. У глибоку миску розбиваємо курячі яйця.

Крок 6. Збиваємо яйця віночком і доповнюємо отриману суміш борошном, сіллю і сумішшю мелених перців.

Крок 7. Вимішуємо вміст віночком і поступово вливаємо молоко. Отримуємо пишну і однорідну масу.

Крок 8. Заливаємо овочі у формі яєчної заготівлею.

Крок 9. Прибираємо наповнену форму в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо частування 20 хвилин до повної готовності.

Крок 10. Омлет на молоці з овочами в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!