Омлет з овочами – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Омлет з куркою і овочами

Омлет з куркою і овочами виходить дуже смачним, соковитим і поживним. Таке апетитне частування послужить відмінним сніданком або перекусом для всієї родини. Приготувати його нескладно. Для цього скористайтесь перевіреної покрокової ідеєю з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Яйце – 4 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Для начинки:

  • Філе куряче – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 150 гр.
  • Цибуля зелена – 2 стебла.
  • Петрушка – 2 гілки.
  • Лимон – 1 зубчик.
  • Кукурудза консервована – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка мелена – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Овочі та зелень промиваємо під водою.

Крок 2. Куряче філе промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Обсмажуємо курку на маслі, доповнивши сіллю і меленою паприкою. Приблизний час готування – 10 хвилин.

Крок 3. У цей час ріжемо овочі дрібними кубиками. Також подрібнюємо зелень.

Крок 4. Відправляємо до курячого філе цибуля. Перемішуємо і готуємо 5 хвилин. Після викладаємо болгарський перець і зелену цибулю. Доповнюємо сіллю і спеціями за смаком. Перемішуємо і тушкуємо все разом 5 хвилин.

Крок 5. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину. Кукурудзу відправляємо в загальну масу. Сюди ж викладаємо подрібнену петрушку. Поливаємо лимонним соком, перемішуємо і знімаємо з вогню.

Крок 6. Курячі яйця збиваємо з сіллю, перцем і тертим сиром. Виливаємо суміш в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо заготовку до рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Кладемо омлет на плоску тарілку. На половину кладемо масу з курки і овочів. Закриваємо начинку другою половиною омлету.

Крок 8. Омлет з куркою і овочами готовий. Подавайте яскраве частування до столу!