Омлет з куркою і овочами
Омлет з куркою і овочами виходить дуже смачним, соковитим і поживним. Таке апетитне частування послужить відмінним сніданком або перекусом для всієї родини. Приготувати його нескладно. Для цього скористайтесь перевіреної покрокової ідеєю з нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Для начинки:
- Філе куряче – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 150 гр.
- Цибуля зелена – 2 стебла.
- Петрушка – 2 гілки.
- Лимон – 1 зубчик.
- Кукурудза консервована – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Паприка мелена – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Овочі та зелень промиваємо під водою.
Крок 2. Куряче філе промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Обсмажуємо курку на маслі, доповнивши сіллю і меленою паприкою. Приблизний час готування – 10 хвилин.
Крок 3. У цей час ріжемо овочі дрібними кубиками. Також подрібнюємо зелень.
Крок 4. Відправляємо до курячого філе цибуля. Перемішуємо і готуємо 5 хвилин. Після викладаємо болгарський перець і зелену цибулю. Доповнюємо сіллю і спеціями за смаком. Перемішуємо і тушкуємо все разом 5 хвилин.
Крок 5. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину. Кукурудзу відправляємо в загальну масу. Сюди ж викладаємо подрібнену петрушку. Поливаємо лимонним соком, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Крок 6. Курячі яйця збиваємо з сіллю, перцем і тертим сиром. Виливаємо суміш в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо заготовку до рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Кладемо омлет на плоску тарілку. На половину кладемо масу з курки і овочів. Закриваємо начинку другою половиною омлету.
Крок 8. Омлет з куркою і овочами готовий. Подавайте яскраве частування до столу!