Омлет з замороженими овочами
Омлет з замороженими овочами нескладно приготувати в домашніх умовах. Готове блюдо вийде неймовірно корисним і цікавим за смаком. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт і зробіть звичне меню. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням!
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Суміш заморожена овочева – 150 гр.
- Хліб білий – 2 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Паприка мелена – 1 щіпка.
- Часник сушений – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Білий хліб ріжемо акуратними кубиками.
Крок 2. Кубики білого хліба кладемо на суху розігріту сковороду. Поливаємо хліб невеликою кількістю рослинного масла і сушеним часником. Підсушує його.
Крок 3. Курячі яйця солимо і перчимо. Збиваємо виделкою до однорідності.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією. Викладаємо сюди заморожену овочеву суміш. Готуємо продукти до м’якості.
Крок 5. Заливаємо овочі збитими яйцями.
Крок 6. Посипаємо заготівлю меленою паприкою і доповнюємо сухариками.
Крок 7. Закриваємо вміст кришкою і тушкуємо на невеликому вогні до повної готовності омлету.
Крок 8. Омлет із замороженими овочами готовий. При подачі його можна доповнити шматочками м’яса або шинки. Приємного апетиту!