Омлет з овочами – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Омлет з замороженими овочами

Омлет з замороженими овочами нескладно приготувати в домашніх умовах. Готове блюдо вийде неймовірно корисним і цікавим за смаком. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт і зробіть звичне меню. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням!

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт.
  • Суміш заморожена овочева – 150 гр.
  • Хліб білий – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Паприка мелена – 1 щіпка.
  • Часник сушений – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Білий хліб ріжемо акуратними кубиками.

Крок 2. Кубики білого хліба кладемо на суху розігріту сковороду. Поливаємо хліб невеликою кількістю рослинного масла і сушеним часником. Підсушує його.

Крок 3. Курячі яйця солимо і перчимо. Збиваємо виделкою до однорідності.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією. Викладаємо сюди заморожену овочеву суміш. Готуємо продукти до м’якості.

Крок 5. Заливаємо овочі збитими яйцями.

Крок 6. Посипаємо заготівлю меленою паприкою і доповнюємо сухариками.

Крок 7. Закриваємо вміст кришкою і тушкуємо на невеликому вогні до повної готовності омлету.

Крок 8. Омлет із замороженими овочами готовий. При подачі його можна доповнити шматочками м’яса або шинки. Приємного апетиту!