Покроковий рецепт приготування омлету з ковбасою в пакеті
Рецепт ніжного і пишного омлету, звичний смак якого приємно доповнять ковбаса і сир. Такий омлет вийде корисним і швидким у приготуванні і напевно сподобається всій родині.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 1.
Склад:
- Яйця – 4 шт.
- Ковбаса напівкопчена – 70 гр.
- Пармезан – 70 гр.
- Молоко – 150 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Часник – за смаком
Процес приготування:
1. Готуємо всі продукти. Наливаємо в каструлю воду і ставимо на вогонь закипати.
2. Нарізаємо ковбасу.
3. Засипаємо ковбасу в пакет. Краще взяти дві і вкласти один в інший, щоб було міцніше.
4. Додаємо до ковбасі пармезан.
5. Розбиваємо яйця і вливаємо їх в пакет.
6. Заливаємо все інгредієнти молоком.
7. Додаємо перець, сіль та інші спеції за смаком.
8. Руками розминаємо пакет, перемішуючи інгредієнти.
9. Поміщаємо пакет в каструлю з киплячою водою і залишаємо варитися протягом півгодини.
10. Акуратно дістаємо готовий омлет, нарізаємо і накладаємо на тарілку. Приємного апетиту!