Омлет зварений в пакеті в каструлі – 5 покрокових рецептів з фото

Покроковий рецепт приготування омлету з ковбасою в пакеті

Рецепт ніжного і пишного омлету, звичний смак якого приємно доповнять ковбаса і сир. Такий омлет вийде корисним і швидким у приготуванні і напевно сподобається всій родині.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 1.

Склад:

  • Яйця – 4 шт.
  • Ковбаса напівкопчена – 70 гр.
  • Пармезан – 70 гр.
  • Молоко – 150 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Часник – за смаком

Процес приготування:

1. Готуємо всі продукти. Наливаємо в каструлю воду і ставимо на вогонь закипати.

2. Нарізаємо ковбасу.

3. Засипаємо ковбасу в пакет. Краще взяти дві і вкласти один в інший, щоб було міцніше.

4. Додаємо до ковбасі пармезан.

5. Розбиваємо яйця і вливаємо їх в пакет.

6. Заливаємо все інгредієнти молоком.

7. Додаємо перець, сіль та інші спеції за смаком.

8. Руками розминаємо пакет, перемішуючи інгредієнти.

9. Поміщаємо пакет в каструлю з киплячою водою і залишаємо варитися протягом півгодини.

10. Акуратно дістаємо готовий омлет, нарізаємо і накладаємо на тарілку. Приємного апетиту!