Пампушки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Прості пампушки на воді, смажені на сковороді

Дуже простий рецепт пампушок, для яких навіть не потрібні молочні продукти для тіста. Зробити таке ласощі можна навіть на воді, але з обов’язковим додаванням соди, гашеного оцтом.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 2,5 склянки
  • Вода – 250 мл
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Сіль – 3 гр.
  • Масло рослинне – 65 мл + для смаження
  • Сода – 1 ч. л.
  • Оцет яблучний – 15 мл
  • цукрова Пудра – за смаком.

Процес приготування:

1. У мисці змішують сухі інгредієнти – соду, сіль, борошно і цукор.

2. Окремо у більш глибокій ємності з’єднують рідини – оцет, злегка підігріту воду і масло.

3. До отриманої збитої маси додають потроху суху суміш і вимішують пишне густе тісто, однак його не варто занадто довго заважати, інакше пампушки будуть не дуже м’якими.

4. Тісто загортають у плівку і залишають на півгодини в холодильнику.

5. Після цього тісто розкочують в товстий корж і склянкою чи формою вирізають вироби.

6. Заготовки обсмажують в сильно розігрітій олії до рум’яної скоринки, посипають цукровою пудрою і подають.