Пампушки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пампушки з медом в домашніх умовах

Пампушки з медом – смачні ласощі для тих, хто любить готувати до чаю домашнє частування, але не хоче витрачати багато часу, сил і продуктів на його приготування. Чим пахучіше мед, який використовують для пампушок, тим яскравіше смак готових виробів.

Час приготування: 1 година 30 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Кефір – 150 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.+ для смаження.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Сода – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Кефір для пампушок краще брати більш жирний і підігріти його трохи перед використанням.

2. До молочного продукту додають цукор з сіллю, потім трохи олії, соду і борошно.

3. Замішують круте тісто і поміщають в пакет на годину.

4. Тісто розкочують і згортають ковбаскою. Ріжуть порційними шматочками, кожен з яких потрібно злегка приплюснути.

5. Заготовки для пампушок смажать на розігрітій олії до рум’яності.

6. Готові вироби перед подачею ще гарячі змащують медом.