Покроковий рецепт приготування панкейків на воді з яйцями
Навіть на воді ваші панкейкі вийдуть смачними і пишними. Це традиційні американські млинці, які смажаться на сухій сковороді без використання масла. Їх можна подати на сніданок або полуденок.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 2-3.
Інгредієнти:
- Вода – 125 мл
- Сіль – 0,25 ч. л.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Ванілін – 1 гр.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Цукор – 3 ч. л.
Процес приготування:
1. У миску влийте воду, додайте жовток і добре перемішайте.
2. Потім в миску всипте сіль і ванілін. Борошно змішайте з розпушувачем для тесту і просійте цю суміш в миску.
3. Влийте в тісто олію і добре перемішайте.
4. Білок збийте з цукром до утворення щільної піни. Збитий білок повільними рухами вмішайте в тісто.
5. На суху розігріту сковороду викладайте по 3 столові ложки тіста і смажте панкейкі з обох сторін.
6. Готові панкейкі складіть один на одного і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!