Паштет з курячої печінки з грибами
Насичений смак курячого печінкового паштету з грибами нікого не зможе залишити байдужим. Відмінне апетитне блюдо з незвичайним ароматом чудово доповнить будь-який обід або послужить якісним перекусом між основними прийомами їжі.
Склад:
- Печінка куряча – 0,5 кг
- Печериці свіжі – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний – за смаком
- Масло – для смаження
Процес приготування:
1. Свіжу курячу печінку промити під проточною водою, обріжте жир, перетинки, зніміть плівку. Додайте до печінки сіль і мелений перець, перемішайте і приберіть в сторону на деякий час.
2. Потім підготуйте печериці та цибулю. Цибулю треба очистити і промити під проточною водою, а печериці промити, почистити і злегка обсушити перед приготуванням. Інгредієнти наріжте.
3. Наберіть в сковороду трохи олії, а потім обсмажте цибулю з грибами на помірному вогні до готовності. Перекладіть інгредієнти зі сковороди в окрему ємність.
4. Потім обсмажте на помірному вогні підготовлену печінку, регулярно перемішуючи її за допомогою лопатки. Печінка з’єднайте з грибами і цибулею, перемішайте і пропустіть через м’ясорубку або прокрутіть в блендері.
5. Готовий паштет перекладіть у красиву форму, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу злегка охолодженим.