Паштет з курячої печінки – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Паштет з курячої печінки з грибами

Насичений смак курячого печінкового паштету з грибами нікого не зможе залишити байдужим. Відмінне апетитне блюдо з незвичайним ароматом чудово доповнить будь-який обід або послужить якісним перекусом між основними прийомами їжі.

Склад:

  • Печінка куряча – 0,5 кг
  • Печериці свіжі – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний – за смаком
  • Масло – для смаження

Процес приготування:

1. Свіжу курячу печінку промити під проточною водою, обріжте жир, перетинки, зніміть плівку. Додайте до печінки сіль і мелений перець, перемішайте і приберіть в сторону на деякий час.

2. Потім підготуйте печериці та цибулю. Цибулю треба очистити і промити під проточною водою, а печериці промити, почистити і злегка обсушити перед приготуванням. Інгредієнти наріжте.

3. Наберіть в сковороду трохи олії, а потім обсмажте цибулю з грибами на помірному вогні до готовності. Перекладіть інгредієнти зі сковороди в окрему ємність.

4. Потім обсмажте на помірному вогні підготовлену печінку, регулярно перемішуючи її за допомогою лопатки. Печінка з’єднайте з грибами і цибулею, перемішайте і пропустіть через м’ясорубку або прокрутіть в блендері.

5. Готовий паштет перекладіть у красиву форму, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу злегка охолодженим.