Паштет з курячої печінки – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Дієтичний паштет з курячої печінки і грудки

Паштет з курячої печінки можливо зробити ніжним і дієтичним. Для цього, при приготуванні, можна додати відварну курячу грудку і легкі спеції, а також обійтися без обсмажування моркви, цибулі та інших інгредієнтів.

Склад:

  • Філе куряче – 1 шт.
  • Печінка куряча – 500 гр.
  • Паприка солодка – ½ ч. л.
  • Перець горошком – 4 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Масло – для смаження
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

1. Свіже куряче філе промийте під проточною водою, обріжте жир і видаліть плівочки. Потім філе відваріть в киплячій підсоленій воді, з додаванням лаврового листа і перцю-горошку.

2. Очищену і ретельно вимиту курячу печінку протушкувати на сковороді під кришкою на вершковому маслі з додаванням води і дайте їй трохи охолонути.

3. Відварене куряче філе наріжте невеликими шматочками, з’єднайте з печінкою і додайте сіль і паприку. Все це збийте за допомогою блендера до однорідної консистенції.

4. Перекладіть ваш паштет в баночку і приберіть продукт на деякий час в холодильник, щоб паштет злегка застиг.

5. Свіжу зелень промийте і обсушіть, а потім порубаєте за допомогою гострого ножа як можна дрібніше.

6. Дієтичний паштет з курячої печінки з курячою грудкою подавайте охолодженим, прикрасивши свіжою зеленню за смаком.