Оладки з курячої печінки з борошном на сковороді
Оладки з курячої печінки з борошном на сковороді – це ніжна страва, що тане в роті, яка, напевно, припаде до смаку всім любителям чогось нового та оригінального. Подати таку страву можна з картопляним пюре, пастою або будь-яким іншим гарніром, який вам подобається.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 10 прим.
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 350 гр.
- Яйця – 1 шт.
- Борошно – 2 ст.
- Олія соняшникова – для смаження.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Все необхідне поміщаємо на робочу поверхню.

Крок 2. Старанно промиваємо та зачищаємо печінку, насухо промокуємо та розрізаємо на невеликі шматки – закидаємо у блендер.

Крок 3. Слідом відправляємо яйце, борошно, сіль та мелений перець.

Крок 4. Перемелюємо до консистенції пюре.

Крок 5. У сковороду наливаємо і прогріваємо олію, зачерпуємо тісто ложкою і викладаємо, надаючи круглу форму.

Крок 6. Смажимо оладки з двох сторін до зміни кольору та золотистості.

Крок 7. Готуйте та отримуйте задоволення не тільки від результату, а й від процесу!













