Печенковий торт зі свинячої печінки класичний – 8 рецептів приготування з морквою та цибулею з покроковими фото

Печінковий торт зі свинячої печінки з сиром та часником

Печінковий торт зі свинячої печінки з сиром та часником порадує вас цікавим смаком, привабливим виглядом та поживними властивостями. Приготувати таку яскраву закуску зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка свиняча – 500 гр.
  • Борошно – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 0,5 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач тесту – 1 год.
  • Спеції – 1 ч.л.
  • Олія – 2 ст.л.

Для начинки:

  • Майонез – 100 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Спеції – 0,5 ч.л.
  • Зелень – 4 гілки.
  • Сир плавлений – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинячу печінку, розрізаємо на частини та відправляємо у блендер.

Крок 2. До печінки відправляємо яйця, борошно, що просіює, розпушувач, молоко і спеції. Збиваємо до отримання однорідної маси.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з олією. Порційно вливаємо сюди тісто і смажимо рум’яні млинці з обох боків.

Крок 4. Дрібно нарізаємо цибулю, часник і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі до м’якості.

Крок 5. Складаємо печінкові млинці один на одного, обмазуючи їх майонезом та обсмаженими овочами.

Крок 6. Посипаємо частування тертим на тертці сиром плавленим і прикрашаємо зеленню. Забираємо в холодильник для просочення.

Крок 7. Печінковий торт зі свинячої печінки з сиром та часником готовий. Нарізайте та подавайте до столу!