
Печеня – це страва з шматочків м’яса, які попередньо обсмажують до рум’яної скоринки, а потім тушкують зі спеціями і овочами. Ми підібрали 10 рецептів ситного і смачного жаркого з м’яса і картоплі. Таке блюдо цілком може нагодувати велику компанію.
Печеня зі свинини з картоплею в горщику в духовці
Спекотне – прекрасне і дуже ситне блюдо для сімейного обіду або вечері. Готувати його досить просто. А в горщиках зручно подавати печеню на стіл.

Інгредієнти на
4 порц.
- Картопля 1 кг
 - Свинина 450 гр.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Морква 1 шт.
 - Сметана 100 мл
 - Масло рослинне для смаження
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений за смаком
 
Процес приготування:
- Печеня зі свинини з картоплею приготувати дуже просто. Картоплю почистіть, помийте, наріжте кубиками і обсмажте до золотистої скоринки, в кінці трохи посоліть.
 - Цибулю і моркву дрібно наріжте. М’ясо наріжте кубиками. Спочатку трохи обсмажте цибулю, потім додайте моркву і м’ясо, посоліть і приправте, перемішайте і смажте, поки рідина не випарується.
 - Далі додайте сметану, перемішайте і продовжуйте тушкувати до готовності м’яса.
 - розкладіть В горщики картоплю, потім м’ясо. Влийте гарячу воду.
 - Помістіть горщики в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
 - За закінчення зазначеного часу наше печеня готова. Запрошуйте своїх рідних і близьких до столу. Приємного апетиту!
 





Приємного апетиту!












