Печериці на мангалі – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті і ароматні гриби, запечені у фользі на мангалі

Коли необхідно приготувати гарнір для м’ясних і рибних страв, на думку відразу приходять печериці. Гриби завжди виходять смачними, ароматними і сочними, особливо якщо запекти їх на мангалі у фользі.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Печериці – 450 гр.
  • Зелень – 2 ст. л.
  • Часник – 2-4 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. У мисці змішайте подрібнену зелень, часник, сіль, мелений перець і пару столових ложок оливкової олії.

2. Лист фольги змастіть оливковою олією.

3. На фольгу покладіть гриби капелюшками вниз, зверху викладіть трохи часниковою суміші.

4. Щільно загорніть печериці у фольгу і помістіть їх на мангал.

5. Готуйте печериці 20-25 хвилин. Гриби виходять соковитими і ароматними.

Приємного апетиту!