Соковиті і ароматні гриби, запечені у фользі на мангалі
Коли необхідно приготувати гарнір для м’ясних і рибних страв, на думку відразу приходять печериці. Гриби завжди виходять смачними, ароматними і сочними, особливо якщо запекти їх на мангалі у фользі.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Печериці – 450 гр.
- Зелень – 2 ст. л.
- Часник – 2-4 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. У мисці змішайте подрібнену зелень, часник, сіль, мелений перець і пару столових ложок оливкової олії.
2. Лист фольги змастіть оливковою олією.
3. На фольгу покладіть гриби капелюшками вниз, зверху викладіть трохи часниковою суміші.
4. Щільно загорніть печериці у фольгу і помістіть їх на мангал.
5. Готуйте печериці 20-25 хвилин. Гриби виходять соковитими і ароматними.
Приємного апетиту!