Як посмажити котлети з курячої печінки з морквою і цибулею?
М’які, позбавлені гіркоти і вираженого смаку печінки котлети, які ідеально підійдуть тим, хто не дуже любить страви з печінки. Також підійде цей рецепт і для дітей, якщо котлети не смажити, а запікати в духовці.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій – 3.
Склад:
- Печінка куряча – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Крохмаль – 4 ст. л.
- Сіль – ½ ч. л.
- Перець чорний мелений – 5 гр.
Процес приготування:
1. В першу чергу готуємо всі інгредієнти. Промиваємо і очищаємо від плівок печінка, очищаємо овочі.
2. Дрібними кубиками шаткуємо цибулю, моркву натираємо на крупній тертці.
3. Пасеруємо цибулю з морквою до тих пір, поки цибуля не стане прозорим.
4. Нарізаємо печінку середніми кубиками.
5. Змішуємо печінка з яйцем і крохмалем, додаємо перець і сіль.
6. Охолоджений цибулю з морквою засипаємо до нашої суміші і перемішуємо. Залишаємо на кілька хвилин настоятися.
7. Обсмажуємо котлети по 3-4 хвилини з кожного боку і подаємо їх до столу. Приємного апетиту!