Печінкові котлети – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як посмажити котлети з курячої печінки з морквою і цибулею?

М’які, позбавлені гіркоти і вираженого смаку печінки котлети, які ідеально підійдуть тим, хто не дуже любить страви з печінки. Також підійде цей рецепт і для дітей, якщо котлети не смажити, а запікати в духовці.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 3.

Склад:

  • Печінка куряча – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Крохмаль – 4 ст. л.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений – 5 гр.

Процес приготування:

1. В першу чергу готуємо всі інгредієнти. Промиваємо і очищаємо від плівок печінка, очищаємо овочі.

2. Дрібними кубиками шаткуємо цибулю, моркву натираємо на крупній тертці.

3. Пасеруємо цибулю з морквою до тих пір, поки цибуля не стане прозорим.

4. Нарізаємо печінку середніми кубиками.

5. Змішуємо печінка з яйцем і крохмалем, додаємо перець і сіль.

6. Охолоджений цибулю з морквою засипаємо до нашої суміші і перемішуємо. Залишаємо на кілька хвилин настоятися.

7. Обсмажуємо котлети по 3-4 хвилини з кожного боку і подаємо їх до столу. Приємного апетиту!