Печінковий рулет – 6 рецептів в духовці з покроковими фото

Печінковий рулет з сиром

Печінковий рулет з сиром – це апетитне частування для вашого столу. Такий рецепт припаде до смаку всім любителям печінки, а також тим, хто цінує швидку і цікаву готування. Поживна страва містить багато білків, вітамінів і мікроелементів, які так необхідні для нашого організму.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Печінка яловича – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Кефір – 100 мл
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 1 склянка
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Орегано – за смаком.
  • Майоран – за смаком.
  • Майонез – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку ретельно печінку промиваємо та нарізаємо її дрібними шматочками.

Крок 2. Пропускаємо її в м’ясорубці разом з ріпчастою цибулею.

Крок 3. У масу додаємо кефір, яйця, соду, сіль, перець, орегано і майоран, а потім борошно і гарненько перемішуємо.

Крок 4. Перелити масу на деко з пергаментом. Розподіляємо рівним шаром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Крок 5. Після закінчення зазначеного часу, виймаємо з духовки і посипаємо запечений пласт тертим твердим сиром. Звертаємо заготовку в щільний рулет.

Крок 6. Знову відправляємо в духовку на 5-10 хвилин.

Крок 7. При подачі до столу можна прикрасити страву майонезом. Печінковий рулет з сиром готовий. Можна пробувати!