Як приготувати домашні пельмені з сиром у духовці?
Легкий і небанальний рецепт приготування пельменів. Приготувати таку страву під силу навіть недосвідченому кулінару, а здивувати їм можна навіть найвибагливіших гурманів.
Час приготування: 55 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 2.
Склад:
- Пельмені (заморожений напівфабрикат) – 500 гр.
- Сметана – 5 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Майонез – 90 гр.
- лавровий Лист – 5 шт.
- Масло вершкове – 2 ч. л.
- Кріп – 1 пучок.
- Спеції – за смаком.
- Сир вершковий – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Цибулину нарізати тоненькими півкільцями і готувати з додаванням вершкового масла при слабкому нагріванні близько 15 хвилин.
2. В окремій мисочці змішати майонез, сметану, спеції, трохи солі, дрібно нарізаний кріп і перекласти туди обсмажену цибулю. Якщо маса вийшла занадто густий, можна додати трохи кип’яченої води.
3. У глибоку сковороду або форму для запікання покласти листочки лавра, на них – пельмені рівним шаром і залити зверху все підготовленої сметаною сумішшю.
4. Зверху покрити пельмені тертим сиром.
5. Готувати пельмені в духовці при 220 градусах не більш півгодини. Подавати гарячими. Насолоджуйтесь!