Пельмені – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати домашні пельмені з сиром у духовці?

Легкий і небанальний рецепт приготування пельменів. Приготувати таку страву під силу навіть недосвідченому кулінару, а здивувати їм можна навіть найвибагливіших гурманів.

Час приготування: 55 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 2.

Склад:

  • Пельмені (заморожений напівфабрикат) – 500 гр.
  • Сметана – 5 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 90 гр.
  • лавровий Лист – 5 шт.
  • Масло вершкове – 2 ч. л.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Спеції – за смаком.
  • Сир вершковий – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Цибулину нарізати тоненькими півкільцями і готувати з додаванням вершкового масла при слабкому нагріванні близько 15 хвилин.

2. В окремій мисочці змішати майонез, сметану, спеції, трохи солі, дрібно нарізаний кріп і перекласти туди обсмажену цибулю. Якщо маса вийшла занадто густий, можна додати трохи кип’яченої води.

3. У глибоку сковороду або форму для запікання покласти листочки лавра, на них – пельмені рівним шаром і залити зверху все підготовленої сметаною сумішшю.

4. Зверху покрити пельмені тертим сиром.

5. Готувати пельмені в духовці при 220 градусах не більш півгодини. Подавати гарячими. Насолоджуйтесь!