Як приготувати смачну кашу з перлової крупи на молоці?
Домашня перлова каша вийде ніжною і тане в роті, якщо відварити її на молоці. Такий варіант кулінарного виконання підійде для корисного сімейного сніданку або обіду.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Крупа перлова – 1 склянка
- Молоко – 4 склянки
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
1. Попередньо замочену крупу заливаємо теплою водою і промиваємо її.
2. Далі інгредієнт перекладаємо в каструлю, знову заливаємо водою, кип’ятимо і варимо 10 хвилин.
3. Відкидаємо на сито і промиваємо.
4. Повертаємо крупу в каструлю і заливаємо його молоком.
5. Коли молоко нагріється, додаємо сіль і цукор.
6. Варимо на помірному вогні близько 30 хвилин.
7. Молочна перлова каша готова. Ділите її на порції, доповнюйте вершковим маслом і подавайте до столу.