Перлова каша – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати смачну кашу з перлової крупи на молоці?

Домашня перлова каша вийде ніжною і тане в роті, якщо відварити її на молоці. Такий варіант кулінарного виконання підійде для корисного сімейного сніданку або обіду.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Крупа перлова – 1 склянка
  • Молоко – 4 склянки
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – 60 гр.

Процес приготування:

1. Попередньо замочену крупу заливаємо теплою водою і промиваємо її.

2. Далі інгредієнт перекладаємо в каструлю, знову заливаємо водою, кип’ятимо і варимо 10 хвилин.

3. Відкидаємо на сито і промиваємо.

4. Повертаємо крупу в каструлю і заливаємо його молоком.

5. Коли молоко нагріється, додаємо сіль і цукор.

6. Варимо на помірному вогні близько 30 хвилин.

7. Молочна перлова каша готова. Ділите її на порції, доповнюйте вершковим маслом і подавайте до столу.