Перлова каша на воді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Простий варіант приготування домашньої перлової каші на воді. Продукт вийде смачним, поживним і корисним. Подавайте його разом з іншими гарячими стравами до обіду або вечері. Для ідеального кулінарного виконання скористайтесь підбіркою з 6 перевірених рецептів з покроковим описом.

перлова Розсипчаста каша на воді без замочування

Поживну перлову кашу розсипчасту легко і просто приготувати на воді без вимочування. Використовуйте для цього цікавий і перевірений багатьма господинями рецепт.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Перлова крупа-1 склянка
  • Вода-6 ст.
  • Сіль за смаком
  • Масло вершкове за смаком

Процес приготування:

  1. Як зварити розсипчасту перлову кашу на воді без замочування? Відміряємо потрібну кількість всіх інгредієнтів. Крупу промиваємо в теплій воді, але не вимочуємо. При необхідності, перебираємо.
  2. Перекладаємо крупу в каструлю і заливаємо її чотирма склянками води. Доводимо до кипіння і тримаємо на великому вогні ще 5 хвилин.
  3. Далі заготовку з кришкою загортаємо в щільну тканину. Залишаємо її в такому положенні на 40 хвилин.
  4. Через час доповнюємо продукт сіллю і двома склянками води. Розмішуємо і варимо ще 4 хвилини і знову закутуємо каструлю на годину.
  5. перлова Розсипчаста каша готова. Ділите її на порції, розмішуйте з вершковим маслом і подавайте до столу.