Простий і смачний рецепт перлової каші на молоці
Перловка на молоці – це дуже ніжне і смачне блюдо, яке ідеально підходить для сніданку. Готується воно досить просто за рахунок використання мультиварки, а приготовлена таким чином крупа, розпарюється навіть краще, ніж у воді.
Час приготування: 90 хв
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 2.
Інгредієнти:
- Крупа перлова – 1 склянка
- Молоко – 2 склянки
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Сіль – за смаком
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
1. Заливаємо перлову крупу холодною водою і ставимо на ніч у холодильник настоюватися.
2. Промиваємо перловку проточною водою за допомогою сита.
3. Пересипаємо крупу в чашу мультиварки.
4. Потім засипаємо в каструлю цукор, сіль і ванілін.
5. Заливаємо перловку молоком і змащуємо непокриті стінки чаші вершковим маслом.
6. Також додаємо вершкове масло до перловке. Закриваємо каструлю.
7. Вибираємо режим «Каша» на 80 хвилин.
8. Кашу подаємо гарячою, також в неї можна додати згущене молоко або варення для більшої солодощі. Приємного апетиту!