Перловка в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт перлової каші на молоці

Перловка на молоці – це дуже ніжне і смачне блюдо, яке ідеально підходить для сніданку. Готується воно досить просто за рахунок використання мультиварки, а приготовлена таким чином крупа, розпарюється навіть краще, ніж у воді.

Час приготування: 90 хв

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 2.

Інгредієнти:

  • Крупа перлова – 1 склянка
  • Молоко – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Ванілін – за смаком

Процес приготування:

1. Заливаємо перлову крупу холодною водою і ставимо на ніч у холодильник настоюватися.

2. Промиваємо перловку проточною водою за допомогою сита.

3. Пересипаємо крупу в чашу мультиварки.

4. Потім засипаємо в каструлю цукор, сіль і ванілін.

5. Заливаємо перловку молоком і змащуємо непокриті стінки чаші вершковим маслом.

6. Також додаємо вершкове масло до перловке. Закриваємо каструлю.

7. Вибираємо режим «Каша» на 80 хвилин.

8. Кашу подаємо гарячою, також в неї можна додати згущене молоко або варення для більшої солодощі. Приємного апетиту!