Піджарка зі свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Піджарка зі свинини з підливкою з томатної пасти

Маючи під рукою такі прості і доступні продукти, як свинина, цибуля, томатна паста і спеції – готуємо ситне гаряче блюдо – піджарку. Таку страву відрізняється своїми прекрасними смаковими характеристиками, завдяки гасіння в томатній пасті і правильно підібраних спеціях.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5.

Інгредієнти:

  • Грудинка свиняча – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 4-5 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Масло олію – 3-4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Грудинку ріжемо шматочками невеликого розміру.

Крок 2. Ріпчасту цибулю «звільняємо» від лушпиння і нарізаємо півкільцями середньої товщини.

Крок 3. У сковороді розігріваємо олію і смажимо м’ясо на помірному вогні близько 20 хвилин.

Крок 4. Після закінчення цього часу об’єднуємо свинину з цибулею, перемішуємо і додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком – продовжуємо підготовку.

Крок 5. За кілька хвилин до готовності грудинки, додаємо до інгредієнтів в сковороді томатну пасту, добре розмішуємо і тушкуємо 5 хвилин.

Крок 6. Апетитна золотиста піджарка готова до подачі.

Крок 7. Приємного апетиту!