Піджарка зі свинини з підливкою з томатної пасти
Маючи під рукою такі прості і доступні продукти, як свинина, цибуля, томатна паста і спеції – готуємо ситне гаряче блюдо – піджарку. Таку страву відрізняється своїми прекрасними смаковими характеристиками, завдяки гасіння в томатній пасті і правильно підібраних спеціях.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5.
Інгредієнти:
- Грудинка свиняча – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 4-5 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Масло олію – 3-4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Грудинку ріжемо шматочками невеликого розміру.
Крок 2. Ріпчасту цибулю «звільняємо» від лушпиння і нарізаємо півкільцями середньої товщини.
Крок 3. У сковороді розігріваємо олію і смажимо м’ясо на помірному вогні близько 20 хвилин.
Крок 4. Після закінчення цього часу об’єднуємо свинину з цибулею, перемішуємо і додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком – продовжуємо підготовку.
Крок 5. За кілька хвилин до готовності грудинки, додаємо до інгредієнтів в сковороді томатну пасту, добре розмішуємо і тушкуємо 5 хвилин.
Крок 6. Апетитна золотиста піджарка готова до подачі.
Крок 7. Приємного апетиту!